L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 3 d’agost del 2013

Amb el PP seguim cap arrere i de mal en pitjor: L’atur baixa en 3.789 persones al juliol, però aumenta en 3.816 aturats respecte el juliol del 2012.




El fet que el nombre d'aturats registrats a les oficines dels serveis públics d'ocupació (antic Inem) va baixar a les terres valencianes al mes de juliol en 3.789 persones podria ser una bona noticia, però quan mirem l’evolució anual rebem una poalada d’aigua freda: El total d’aturats valencians el mes passat era de 568.584 i això representa un increment de 3.816 respecte a l’any anterior, o siga amb referència a juliol i en un any a les terres valencianes ha pujat l’atur un 0’68%.

Unes xifres que no fan moure el govern de la Generalitat, que continua retallant els diners destinats al foment d’ocupació o presentant programes on carrega el cost en dos terceres parts a altres entitats, cas dels ajuntaments.

Ací ho teniu ben explicat:

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2013/07/lestat-de-la-questio-mes-sobre-el-pla.html
I continuen “els éxits” de les polítiques d’ocupació del PP: A nivell estatal, l'atur va baixar en 64.866 persones el passat mes, un bon resultat que també és fictici si pensen que l’atur ha pujat 111.359 persones el darrer any, prenent com referència el mes de juliol. Això vol dir que ara mateix hi ha a l’estat un total de 4.698.814 aturats registrats.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Cada dia més atur i menys cobertura als aturats, i volen més retallades? Que tal l'estat feudal?