L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

diumenge, 14 de juliol del 2013

Un més? La imputació del conseller Serafín Castellano pel "Cas Taroncher" pot ser imminent després que el TSJ haja demanat a Les Corts que acredite la condició de diputat.




El Tribunal Superior de Justícia valencià ha sol·licitat a Les Corts Valencianes que acredite la condició de diputat del PP, Serafín Castellano, en relació a una querella del denominat cas Taroncher presentada contra ell per l'Associació Valenciana contra la Corrupció.

Fonts de l'alt tribunal valencià han indicat hui que el suplicatori s’ha dirigit a la mesa de Les Corts perquè acredite la condició d'aforat de Serafín Castellano, diputat, i a més conseller de Governació i Justícia i secretari general del PP valencià. 

Cal dir qué és un tràmit previ a l'admissió a tràmit de la querella  i en cap cas anticipa la posició de la sala sobre una hipotètica admissió.

Més informació:

 
-