L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 21 de juliol del 2013

Transpa..... què? El Síndic de Comptes es nega a facilitar informació a Compromís sobre presumptes casos de corrupció i al·lega que formen part d’un sumari judicial quan el Tribunal Suprem ha rebatut aquesta pràctica en sengles sentències.

Transparència de l’Administració del PP? Doncs no, cap transparència, a pesar de les diverses sentències del Tribunal Suprem de Madrid i del TSJ valencià que ja ho ha rebatut en favor de Compromís. 

El Síndic de Comptes s’ha negat a facilitar la relació de reunions mantingudes amb els imputats del PP així com la resta de documentació sol·licitada adduint causes jurídiques. Una de les peticions de Compromís eren les actes de les tres úniques reunions documentades per la Sindicatura, dins de les nombroses mantingudes amb imputats del cas Noos i Cooperació. 

El Síndic s’ha negat a facilitar-les al·legant que es troben incloses en un sumari judicial, un excusa després de les sentències del TSJ valencià i del Tribunal Suprem que ja ho han rebatut en sengles sentències sobre negació de documentació a diputats de Compromís. 

És molt preocupant que el Síndic de Comptes ni tan sols haja volgut aclarir-nos quin ha sigut el nombre total de reunions mantingudes amb els imputats. Això ens fa pensar que en són moltes més de les què hem denunciat des de Compromís i que fins i tot és una pràctica generalitzada que s’ha estés a altres casos de corrupció en què han estat implicats membres de la Generalitat” ha indicat la coalició política.

Compromís afirma que darrere de les excuses del Síndic per a no donar la informació “és l’opacitat de tot l’entramat institucional dominat pel PP. La falta de transparència és el germen de la corrupció i mentre no s’acabe amb l’opacitat no s’estarà combatent realment als corruptes”.