L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 3 de juliol del 2013

Tavernes homenatgea i recorda les 43 víctimes de la línia 1 del metro



Un centenar de persones han acudit a la concentració convocada en solidaritat amb les víctimes de l’accident de la línia 1 del metro de Valencia i seguint la petició de l'Associació de Víctimes del Metro 3 de juliol (AVM3J). Avui es complien 7 anys d’ençà de l’accident de metro més greu i mortal esdevingut a Espanya i el tercer a Europa. 

Malgrat això, els familiars de les víctimes encara reclamen conéixer les circumstàncies que provocaren el descarrilament i sobre tot, que s’assumesquen responsabilitats per l’accident.
L’acte ha servit per llegir un manifest remés per l’esmentada Associació, i que ha servit també perquè agraïren el suport que estan rebent des de Tavernes, tant per la moció aprovada el passat dilluns com pel fet que les banderes avui hagen onejat a mitjan pal. 

Els assistents han guardats dos minuts de silenci, respectuosos i emotius, en record de les 43 víctimes de l’accident acabats amb uns forts aplaudiments. 

L’acte de Tavernes ha estat un més dels que avui s’han celebrat al llarg de la geografia valenciana d’homenatge i record a les víctimes. Aquest es l’aspecte que oferia sobre les 8 de la vesprada la Plaça de la Verge de Valencia.
 
 -