L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 8 de juliol del 2013

Participació del Triatló del CA Valldigna a Oliva

 
El passat diumenge 7 de juliol, es va realitzar a Oliva el Triatló "Capità de la Vanguarda" (1900 m nadant, 90 km en bici i 16 km a peu), on va participar un representant del Triatló C.A la Valldigna, Demian Martinez, amb un temps de 4h 35min i 18 seg, quedant-se amb la posició 35 d´un total de 152 participants. 

El mateix participant ha assenyalat que "el recorregut fou dur, per la plaga de medusses que hi havien, el trenca-cames del circuit de bici i la calor sofocant que va fer durant tot el matí". Demian continua parlant de que "sobre no preparar-lo com el mig ironman d'Elx, estic content ja que els temps realitzats són molt parells". 
 
 Una volta passada aquesta prova, ara ja està pensant en el triatló i, més endavant cap al 5 d´octubre, el mig ironman del Masis. Les dues proves a la localitat d'Antella.
-