L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 5 de juliol del 2013

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: No volen que informem a qui ens vota



Les qüestions sempre són relatives, però les funcions i els valors que aporta un equip jove i transformador com és el govern actual de l’Ajuntament de Tavernes sempre queden com a exemple de futur. 

Tant de bo que un equip de govern com el nostre disposara del poder de resoldre els problemes, com disposa el partit de l’oposició a tots els nivells informatius i polítics tant a l’Estat com al País Valencià. Però segur que aquest govern, tot i tindre aquest poder sempre tindria present el valor de la transparència en la seua forma d’actuar. 

Ací a Tavernes en dos formes ho manifesta: amb les assemblees informatives a tot el poble, exposant-se a les preguntes del poble- diferent a fer declaracions en un televisor de plasma - i el BIM, el butlletí informatiu municipal, que disposa d’un consell de redacció que actuava, fins ara, per unanimitat i consens i deixa uns espais lliures per a la crítica als tres grups municipals, Compromís, Socialista i Populars, per poder dir el que vulguen. 

Però des del principi és sabut que el partit de l’oposició ni els agrada que donen informació conjunta, ni que estiga el BIM al carrer. Sempre tenen l'excusa perfecta perquè no funcione aquesta eina informativa que és el BIM: que si costa diners, que si açò o allò. En fí criticar per a no fer. 

El passat mes de maig el BIM no es va publicar. Tothom sap el perquè menys els de sempre: Hi havia una moció de censura pel mig, podia suposar un canvi polític, i s’havia dit que en temps de canvis polítics igual que en eleccions el BIM s’ajornava per no convertir-se en instrument polític. 

Ara volen que no es publique el BIM si no porta el que ells pensen unilateralment que hauria d’informar i que no publique si no està regulat, això si per un reglament com a ells els agradaria. En definitiva, demostren que no volen la transparència com ho han demostrat sempre, mai no han fet cap acte públic informant al poble de la seua gestió, no han potenciat mai la participació ciutadana, ni estan per continuar amb un BIM de consens i exemplar, si mirem altres BIM de la nostra comarca. 

Al final només queda una cosa:  demanen que es negue la informació a qui vota. 
-