L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 13 de juliol del 2013

La Conselleria d’Educació porta acumulat un deute de 30 milions d’euros en ajudes per a llibres de l’any 2011 i 2012.


La situació, segons ha denunciat EUPV, és una mostra més de la ineficàcia, inoperància i dolenta gestió de la consellera Mª José Català, que ha amagat els impagaments per part de la Conselleria d’Educació de les beques de menjador, transport i llibres, tant als centres educatius com a les famílies, i moltes ho estan passant malament per la crisi. 

I en aquestes circumstàncies de deute de 30 milions anem de cara al nou curs, i a setembre tot apunta que moltes famílies passaran per més dificultats després que la conselleria no haja pagat el passat any les despeses de funcionament i ajudes al menjador escolar. 

Potser per això, per eixe deute de 20 milions, la Conselleria ni es va plantejar dur a cap la proposta de l’oposició en les Corts Valencianes i continuar els menjadors escolars oberts a l’estiu. La idea, en pla populista i com aquell que diu “això ho pague jo” la que va arreplegar Rus, però la Diputació no va dedicar els recursos i diners que calia per atendre totes les sol·licituds. El resultat és massa conegut: a Tavernes es cobrien només 39 ajudes de les 143 sol·licitades. 

Al final sembla ser que, entre unes coses i altres, l’objectiu del PP de carregar-se l’ensenyament públic, s’aconseguirà. Els llibres i els materials escolars gratuïts són un dels símbols de l’escola pública i no s’atenen com cal, mentre sembla ser que la consellera està més interessada a seguir afavorint a la concertada i privada, i això vindria a demostrar-ho les continues derivacions de fons a la privada i les concessions de beques als seus menjadors.


Mes informació:

http://ccaa.elpais.com/ccaa/2013/07/11/valencia/1373567311_078198.html
-