L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 2 de juliol del 2013

Joan Baldoví, diputat de Compromís, afirma sentir-se avergonyit per l'actitud del PP amb les víctimes de l'accident del metro


El diputat Joan Baldoví de Compromís ha exhibit en el ple del Congrés una samarreta negra en record de les víctimes de l'accident de metro a València en 2006. 

Joan Baldoví ha començat la seua intervenció en el debat sobre l'últim Consell Europeu recordant les paraules de la presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, que s'ha reconegut ‘avergonyida’ per la corrupció. “Vergonya” és el sentiment que provoquen les “reaccions del PP valencià amb els familiars de l'accident”, ha dit Baldoví, exhibint en la tribuna una samarreta negra que ressalta les tràgiques xifres que va deixar el sinistre: “43 morts, 47 ferits”, dels quals hui hi ha “zero responsables”, ha dit.

Baldoví ha demanat a Rajoy que no permeta que el PP valencià “seguisca avergonyint, ignorant i insultant a aquestes famílies” i que com a president dels populars faça el possible perquè “d'una vegada per sempre” es duga a terme una investigació i els responsables donen la cara.