L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 25 de juliol del 2013

II Fira del Llibre Solidari de Càritas Interparroquial

Fira del Llibre Solidari 2012



Càritas Interparroquial de Tavernes convida a participar en la II Fira del Llibre Solidari que es farà dins de la Mostra de Productes Valencians des d'avui, dia 25, fins el diumenge 28 de juliol.Càritas posarà a la venta llibres a partir d’1 €. Els llibres han estat donats perls veïns de la localitat i ara es vendran. Els beneficis es destinaran a Càritas Parroquial i els seus programes d’economat, alfabetització, rober, acollida, ajuda psicològica, atenció legal i inserció sociolaboral. 

Caritas ha agraït la col·laboració que sempre ofereix la ciutadania i a la vegada anima a tots a participar-hi, ja que la necessitat que tenim a Tavernes és gran i fan falta molts recursos. Més de 400 famílies són ateses per Càritas, i ara cal ser especialmente solidari. 

També cal indicar que els dies 17 i 18 d’agost es farà la Campanya dels Quilos a la Platja, amb un punt de recollida d’aliments i donatius davant la capella de la platja, abans i després de les misses (20 hores). 

També hi ha previst el mes d’agost, en dissabte, posar en marxa la venta de bunyols solidaris a la platja. Els diners recaptats seran per a Càritas.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

on s'ubicarà la paraeta de venda de bunyols solidaris??