L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 29 de juliol del 2013

¿Han posar a la rabosa a cuidar del galliner?: El president del Tribunal Constitucional espanyol també va assessorar el PP des del 1992



 
El diari El País publica ara que , Francisco Pérez de los Cobos, va col·laborar amb els populars i la FAES en tasques d'assessorament i conferenciant. El diar va informar fa dues setmanes que el president del Tribunal Constitucional (TC) espanyol, havia pagat quotes de militant del PP entre el 2008 i el 2011, fins i tot després d'haver estat elegit magistrat del tribunal, cosa totalment prohibida. Ara sabem que també va assessorar el PP des del 1992.


El País ha explicat més dades sobre el lligam de Pérez de los Cobos amb el PP i diu que en l’examen que se li fer al Senat l'octubre del 2010 per a validar la seua candidatura, va silenciar la militància del PP, però també que havia aconsellat l'actual vice-presidenta primera del congrés espanyol, Celia Villalobos, del PP, quan era membre de la Comissió d'Ocupació entre el 1989 i el 1993 després va ésser ponent de la Llei de Vaga del 1992.

L’actual president del TC ha estat l'autor d'uns quants treballs d'assessorament per al PP i ha fet unes quantes conferències per a la fundació FAES, del PP. La majoria de les col·laboracions  les va amagar en l'examen sobre la seua idoneïtat al senat.

Després d’això: ¿Dimitirà el president del TC? 

Mes informació, completa i detallada: El País