L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 29 de juliol del 2013

Empar Fèlix Tur guanya la Copa d'Espanya cadet


La ciclista cadet de Tavernes Empar Fèlix (Ivre-Rústic Levante), l'elit Belén López (Lointek), la sub-23 Sheyla Gutiérrez (Lointek) i la júnior Alicia González (Guttrans)  han estat les guanyadores finals de la Copa d'Espanya de fèmines Cofidis, després de la disputa del "III Trofeu Govern de la Rioja" a la localitat de Villamediana d'Iregua.

La Copa d'Espanya de fèmines d'enguany ha quedat reduïda a la cita inaugural de la "I Clàssica a la Muntanya Palentina" celebrada a Cervera de Pisuerga, el 25 de maig, i ara la prova de la Rioja.
 
Empar va fer tercera a Cervera del Pisuerga i segona a la Rioja, amb la qual cosa es produïa un empat a 103 punts entre Empar Fèlix i  Sandra Alonso (Grup Llopis) en la general final; el desempat s'ha resolt a favor de la ciclista vallera pel millor resultat en aquesta última cursa.
 
L'equip Ivre-Rustic Levante també ha aconseguit proclamar-se campió de la Copa d'Espanya per equips.
-