L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 30 de juliol del 2013

El PP continua les retallades en el sistema educatiu públic: Les universitats valencianes tindran 261 beques de col·laboració en lloc de les 357 oferides els cursos anteriors.



El govern central, el de Wert i de Rajoy, ha retallat un 27% les beques de col·laboració destinades a universitats valencianes per al curs 2013-2014. En concret, seran 261 en lloc de les 357 oferides en cursos anteriors, però tot no acaba ací la quantia també es retalla i seran de 2.000 euros per a tot el curs quant abans eren de 2700.

I que són les beques de col·laboració, potser es pregunteu? Son ajudes per als alumnes de l’últim any de llicenciatura o grau, o el primer any del màster, amb un bon expedient, i comporten una col·laboració de 450 hores durant un any amb un departament de la universitat.

El retall ha estat denunciat per la coalició Compromís, que ha qualificat com a “nou atac del govern de Rajoy a les Universitats i a la tasca d’investigació que es realitza en els diferents departaments universitaris".
 
No oblidem que les beques suposen un primer contacte dels estudiants amb el món acadèmic i amb la docència i amb aquesta retallada es precaritzarà encara més la feina que desenvolupen i es limitarà l’accés de molts estudiants a la investigació al sí de les Universitats.
-