L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 30 de juliol del 2013

El Kadet 78 campió de les 24 hores de futbol

El Kadet 78 es va proclamar campió de les "24 hores de futbol" en véncer per 2- 0 al Revolutión. El tercer lloc del campionat va ser per al Corsa.

L'acte de lliurament de trofeus va estar molt animat i va ser el regidor d'Esports, Josep LLácer, l'encarregat de donar-los als equips guanyadors. El trofeu al campió del torneig el van arreplegar els fills dels jugador del Kadet 78, moment que arrepleguem en una de les fotografies.