L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 23 de juliol del 2013

El festival Sete Sois Sete Luas ofereix un taller de cuina de la Toscana (Itàlia) en la platja de Tavernes.


El Festival Sete Sóis Sete Luas ofereix enguany com a novetat la incorporació de l’element gastronòmic dins de la programació. Els dies 8, 9 i 10 d’agost tindrà lloc un taller de cuina de la Toscana a l’escoleta de la platja de Tavernes, en el carrer Algemesi, 15, de la urbanització Playa de los Naranjos. L’horari dels tallers serà el dijous 8 i divendres 9 d’agost de les 18h a 21 hores i dissabte 10 de 10h a 13 hores.
 
El taller estarà impartit per les cuineres de la Toscana Paola Angiolini i Roberta Lupi, les quals ensenyaran als participants l’elaboració dels següents plats típics: Paté ai fegatini di pollo; Panzanella; Pappa al pomodoro; Ficattole; Ragù di carne alla toscana; Risotto al nero di seppia; Spaghetti con le acciughe; Cacciucco alla livornese; Zuppa di cavolo; Polpo alla piombinese; Baccalà con i porri; Triglie alla livornese; Spezzatino con le Patate; Polpettine alla florentina; Cinghiale in umido; Frati toscani; Crostata di frutta/marmellata; Schiacciata fiorentina; Torta di mele. 

La participació del curs estava limitada a 20 persones, amb la qual cosa les places es van cobrir en poques ahir mateix quan es va obrir la inscripció. 
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sabeu el cost de este taller de cuina Toscana?
No estic parlant dels 20€ de la matrícula.
Parle del cost de cuineres, material, instal.lacions,....

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pensem que pot dirigir-se a la Organització-Administració general del Festival, que són els responsables d'organitzar, planificar, programar i decidir les activitats que es fan en cadascun dels pobles i ciutats on hi ha actes del festival.

Si té molt d'interés pot buscar el contacte en la pagina web del festival.

Anònim ha dit...

L'Ajuntament no te res a dir en la
organització, planificaciö, programació i
decisió de les activitats que es fan en Tavernes?
Que fa pagar i prou?
Disculpe que no.me ho crega señor administrador. Este Ajuntament és més responsable i segur que decidix que es programa a Tavernes.