L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 9 de juliol del 2013

El Festival Sete Sois Sete Luas es presenta avui a Tavernes, al Molí del Pla




Avui dimarts, a partir de les 7 de la vesprada, i en el Molí del Pla tindrà lloc la presentació de la “XXI Edició del Festival Sete Sois Sete Luas”.

Enguany, les actuacions del Festival Sete Sois Sete Luas arranquen demà, Dia del Clot de la Font, a Tavernes amb l’actuació de Miquel Gil i Pep Gimeno “Botifarra” en una actuació conjunta a partir de les 9 de la nit. 

Els dos cantants, del bo i millor que avui dia té la música en valencià, presentaran el seu espectacle Nus, una posada en escena amb un espectacle que els mateixos músics han qualificat de despullat, acústic obert i interactiu. 

La complicitat entre els dos músics valencians musicalment diversos però lligats pel fil de la musica tradicional valenciana, convida als espectadors a despullar cançons i sentiments. 

La programació del Festival Sete Sois Sete Luas s’allarga fins el mes d’agost, i especialment al mes d’agost entre els dies 9 i 14 amb diversos espectacles musicals i culturals.

Podeu consultar la programació completa 


-