L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 6 de juliol del 2013

Amparo Mayans Palomares, Fallera Major de Tavernes 2014


 Ahir divendres al saló de plenaris de l'ajuntament es va realitzar la cridà telefónica a la que serà la Fallera Major de Tavernes per l'any 2014, senyoreta Amparo Mayans i Palomares que pertany a la comissió Falla Cambro. 


Amb la tradicional telefonada de l’alcalde de Tavernes des del saló de plens municipal, la nova fallera major de Tavernes per al pròxim exercici faller va ser presentada al col·lectiu faller de la ciutat i a tots els veïns en general.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va estar acompanyat per diferents membres de la corporació municipal i representants dels diferents col·lectius fallers de la ciutat, així com pels representants de la Federació de Falles Junta Local Fallera i l'actual fallera major de Tavernes, Raquel Mafé i Ausina.
 

Posteriorment es va visitar la nova fallera major que va rebre les felicitacions tant de l'alcalde com a president nat de la FdeF Junta Local com pel preident Ximo Felis i fallera major eixint. 
-


2 comentaris:

Merce ha dit...

El colectivo de E.U.te felicita por tu nombramiento.....sabemos que llevaras ese cargo
y ese traje de fallera con mucho garbo y dignidad.¡¡¡Enhorabuena !!!!!!!Coordinadora de E.U.

Anònim ha dit...

Guapa de veres. La fallera més fallera de totes les falleres. De segur deixa en molt bon lloc al mon faller. Anims i endavant!!!!