L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 12 de juny del 2013

Tavernes impulsa la creació d’una borsa pròpia d’agents de la Policia Local per no dependre d’altres ajuntaments. Aquest estiu s’incrementarà la plantilla en sis agents.




Una imatge de les proves de selecció
La Regidoria de Seguretat Ciutadana, que dirigeix Evarist Sansaloni, ha impulsat la creació d’una borsa pròpia d’agents de policia local, amb unes bases noves adequades a les necessitats del municipi, una major qualificació i allò que és més interessant, sense haver de dependre i demanar-los a altres ajuntaments que fins i tot tenen menys població que Tavernes.
 
Cal indicar que a pesar de la borsa de Tavernes es va acabar el 2010, no es va dura a cap la creació d’una nova borsa, havent-se iniciat els tràmits i el procés de selecció amb el nou govern. El regidor de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, ha informat que hi ha la previsió “d’incrementar la plantilla de la Policia Local de Tavernes amb sis agents interins més per a reforçar els operatius d’estiu. Els agents donaran suport al servei en zona rural, platja, poble, control de gossos en vies públiques, ocupació de via pública i altres tasques”.  
 
El regidor, en parlar de les tasques policials, ha assenyalat que els agents “fan un gran esforç en les tasques del dia a dia, sabedors que el nombre d’efectius s’ha reduït i les tasques, tant administratives com de policia operativa, s’han incrementat. Per això, aquesta Regidoria els dóna ànims i les gràcies per la feina duta a terme en el nostre municipi”.

El procés selectiu de creació de la nova borsa va començar el mes d’abril i ha acabat el mes de maig. Un total de 140 candidats es van inscriure per a participar en el procés, dels quals vora 50 van superar les primeres proves psicotècniques, físiques i preguntes tipus test. 
-