L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 26 de juny del 2013

Tavernes contracta 6 nous policies interins per a l'estiu


Tavernes incrementa en 2 policies els reforços d’estiu, segons ha confirmat el regidor de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, que al temps ha indicat que són 6 els agents interins contractats incrementant per tant els 4 de l'any passat.

Els interins estan totalment coordinats i van cobrir amb total solvència l'increment d'esdeveniments i actes lúdics que es viuen en els mesos estivals en la nostra platja” ha dit Sansaloni, que igualment ha confirmat que amb l'objectiu de donar cobertura a tots els serveis, hi haurà una reguarda policial en la costa vallera. Per tant, la plantilla policial disposarà de sis agents per torn durant el dia i quatre per a cobrir les nits.

El regidor ha matisat així al sindicat policial CSIF, que segons publica Las Provincias, ha assegurat que els efectius de la Policia Local en Tavernes seran insuficients i ha demanat un major increment de personal respecte al que s'ha anunciat des del govern valler.

La central sindical, qualificada de conservadora front als sindicats policials de classe, diu que solament hi haurà dues patrulles nocturnes per a vigilar tot el municipi amb més de sis quilòmetres de costa i amb una població que es pot triplicar a l'estiu.

No serem nosaltres qui neguem al CSIF el dret a opinar com a sindicat, tinga la ideologia que tinga. Però davant aquesta noticia i les opinions vessades per l’esmentat sindicat, hem de dir que ens ha estranyat en gran manera que es parle només de la policia local de Tavernes en la funció de vigilància i seguretat i s’obliden que les competències les té el cos de la Guardia Civil.

Per tant, potser hauria estat convenient preguntar si hi haurà increment de la dotació d’efectius la Guàrdia Civil o si es farà un servei adequat a eixos 60.000 habitants que diu el sindicat que arriba a tindre Tavernes i platja a l’estiu. Una qüestió on no s'entra en les manifestacions a Las Provincias, potser perquè hauria de criticar al PP (govern de la Generalitat i de la Nació) que és qui no aportaria els efectius que caldria.

Tampoc s'entra en altres qüestions bàsiques, com la manca de vehicles a Tavernes, potser perquè hauria de parlar de la postura de l’oposició local i de la regidora expulsada d’EUPV, que es van manifestar contraris al sistema de modernització d’eixa dotació.

El cos de la policia local està demanant a crits l’aprovació del catàleg de llocs de treball de fa temps. També es estrany que no diga res de la paralització de la RTP obligada per la majoria del PP i de la regidora expulsada d’EUPV. Igual no ho han dit per no deixar en mal lloc l’oposició, perquè no oblidem que des del 2009 estava pendent que la comissió tècnica de valoració valorarà els llocs de la policia local, i que hi havia consens entre totes les parts, però el passat plenari el PP no va permetre l’aprovació.

El CSIF també podria haver explicat totes aquestes coses, interessat com està en la situació de la policia local, encara que siga perquè al final els veïns no ens queden en allò de “que el gobierno local solucione las discrepancias que hay con la plantilla policial por la reducción decretada en el pago de los servicios extraordinarios”.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Està clar que hi ha que contractar més agents en lloc de pagar hores extres als policies de la plantilla.

Anònim ha dit...

També es pot fer com quan manava Manolo: hores per un tub, sense cap planificació. Açò si, escollint als que les feien. Ara parlen molt del que es conve , sense tindre en compte a altres, tant ara com en passades legislatures.
No he llegit a cap dels quatre sindicats de l'ajuntament, que es queixen de parar la rpt i altres coses. Esta clar que tenen por o negocien el possible retorn amb les gavines i la K.

La Cotorra de la Vall ha dit...

HEM REBUT LA SEGÜENT NOTA DEL CSIF:

Hem llegit l´entrada que haveu publicat al vostre blog sobre la nostra noticia de Tavernes i voldria aclarir-vos algunes qüestions, per si vos interessa:

CSI·F no parla de Guardia Civil per què, como coneixeu, la Guardia Civil no té sindicats, per tant no tenim cap representació i no podem parlar d´allò que no coneixem.

CSI·F es un sindicat independent i aixina queda clar en els seus estatuts. No está lligat a cap partit polític com si están altres sindicats. Per tant, tildar de conservador a CSI·F es una apreciació subjetiva vostra.


També us recordé que fa un mes enviarem una nota demanant més dotació policial a Cullera (vos l´adjunte), població on governa el PP en majoría absoluta. En tot cas, qui tinga la alcaldia es tracta d´un tema que a CSI·F li dona igual. Parlem des de un punt de vista profesional i dels interesos dels treballadors.

I per últim, estém igualment en el tema de la RPT, però no anem a mesclar i marejar. Per interés informatiu –que lo decidim des de el gabinet de comunicació como a llicenciats en Periodisme- hem dedicit centrar la nota en el tema de vigilancia i estiu, que preocupa més als veïns.

Anònim ha dit...

Per a ser llicenciats en periodisme, deixen molt que desitjar. Tenen sindicat a tavernes : pregunteu abans, i no aneu per lliure.
No és parlar de la guàrdia civil : podeu criticar a delegació, com feu amb al regidor.
No estareu lligats a in partit, però és evident amb qui simpatitza la majoria dels afiliats, i un fet a tavernes més que evident.
De la rpt no parleu per no marejar a Manolo, per res més.
Demaneu més guardis civil a delegació de govern, que els de la benemerita no van a enfadar-se per demanar més recolzament