L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 23 de juny del 2013

L'orquestra POP oferirà un concert dins dels actes de la nit de Sant Joan demà diumenge



Avui diumenge, 23 de juny, la Regidoria de Joventut ha organitzat un concert de la Petita Orquestra Peiotaire dins dels actes culturals i d'oci que ha programat l'Ajuntament per a celebrar la nit de Sant Joan. L'acte tindrà lloc a les 20 hores en l'Avinguda de la Marina, davant de la Oficina de Turisme.

Aquesta agrupació musical de la Valldigna ens oferiran el seu nou espectacle "Marxem de viatge", una adaptació de cançons populars valencianes on es podran escoltar temes tan coneguts com Amparito, la filla del mestre, Mareta mareta, Les anguiles de l’Albufera, entre altres clàssics. Un espectacle per a tots els públics, amb clara vocació interactiva i posada en escena teatral.

El regidor de Joventut de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, Josep Llàcer, ha indicat que "la regidoria de Joventut organitza el concert perquè els joves de Tavernes i tots aquells que ens visiten en la nit de sant Joan puguen gaudir de la música feta a la Valldigna. Enguany, col·laborem en l'organització de la festa i complementem l'oferta cultural i d'oci de la nostra platja en l'inici de la temporada d'estiu. Convide a tots, joves, majors i visitants de la nostra platja a acudir al concert i participar en els actes de diumenge".
-