L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 19 de juny del 2013

L’Ajuntament prepara els serveis de la platja i ja ha procedit a col·locar les passarel·les de fusta dels quioscs de la platja.





La brigada municipal ha estat treballant aquests dies en la col·locació de les passarel·les al voltant dels quioscs de la platja per tal de tindre tots els serveis a punt a l’inici de la temporada estival. 

La regidoria d’Activitats i Disciplina Urbanística que dirigeix Vanessa Martí ha adjudicat enguany 3 quioscs generals i 2 quioscs només diürns, a més d’una plataforma marina i activitats marítimes amb i sense motor. 

Algunes de les activitats programades per les empreses adjudicatàries seran: aquafitnes, aeròbic, zumba, campionats de futbol platja i volei, lloguer de kaiaks i banana, snorquel, activitats infantils com concurs de castells d’arena, a més d’activitats culturals com les nits temàtiques. 

La regidora Vanessa Martí en l’acte d’adjudciació de les activitats i quiosc va assenyalar al respecte de les instal·lacions estivals que “les activitats de la platja han de ser un reflex de la imatge de la platja de Tavernes que volem i que els nostres veïns i veisitants es mereixen . Per això enguany l’Ajuntament aporta les passarel·les i els wàters químics, i alhora ha sabut implicar les empreses adjudicatàries per presentar activitats programades, i també el compromís de neteja i el foment de l’ocupació”.
-