L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dimarts, 11 de juny del 2013

L’Ajuntament de Tavernes adjudica l’Escola d’Estiu a l’empresa local “Juanjo Tradicions”. Demà dimecres es tanca el període de matrícula.

Clausura de l'Escola d'Estiu 2012



L’Ajuntament de Tavernes un any més organitza l’Escola d’Estiu amb activitats que s’iniciaran el dia 1 de juliol, dilluns, i plantejada com a una alternativa lúdica i educativa al temps lliure dels xiquets, on poden jugar i participar en tallers, jocs, visites, eixides i excursions. L’Escola d’Estiu utiliza dinàmiques de jocs i tallers, treballa amb els objectius pedagògics d’educació en valors per a desenvolupar actituds de solidaritat, de respecte als altres i de cooperació. 

Aquest mateix matí s’ha firmat el decret de l’adjudicació del contracte a l’empresa local “Juanjo Tradicions” pel preu de 12.850,58 euros IVA no inclòs. L’Ajuntament, ha traves de la Regidoria de Serveis Socials, havia convidat quatre empreses, de les quals tres van presentar oferta dins del termini i una altra fora. 

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha expressat que “l’Escola d’Estiu de l’Ajuntament de Tavernes és, des de fa molts anys, un referent social alhora que una ajuda per a conciliar treball i família a molts veïns cada estiu, i contribueix a potenciar el treball en equip i el foment de la creativitat. L’esperit social de creació de l’Escola d’Estiu continua present. Bona prova d’això són les beques que es posen a l’abast de les famílies que necessiten ajuda”. 

Demà dimecres, dia 12, es tanca el període de matrícula de l’Escola d’Estiu, amb un preu de 90 euros per xiquet. De moment són un centenar els xiquets entre 4 i 13 anys que ja s’hi han inscrit. Hi ha dos grups diferenciats, de 4 a 6 anys i de 7 a 13 anys. Cal assenyalar que enguany ha sigut la primera vegada que els veïns han tingut l’oportunitat de formalitzar la inscripció via telemàtica des de la pàgina web de l’Ajuntament. 

L’Escola d’Estiu està organitzada per la Regidoria de Serveis Socials, amb la col·laboració de les regidories d’Esports i Cultura i la Conselleria de Benestar Socials. Les activitats es faran en les instal·lacions del col·legi Alfàndec, entre les 9 i les 14 hores, de dilluns a divendres. En acabar el mes, el pavelló multiusos acollirà l’acte de cloenda de l’Escola d’Estiu amb música i ball.
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta empresa ja ha tingut diversos problemes anys anteriors amb l'escoleta d'estiu i molts mestres-monitors van acabar fins el gorro de la direcció de l'empresa. A veurem que passa aquest any perquè si torna a passar el mateix...malament anem

Joan Josep Sala Escrihuela -Juanjo Tradicions ha dit...

Aquesta empresa no ha tingut mai diversos problemes amb els seus treballadors en la escoleta d'estiu. Ni fora d'ells tampoc. Aquesta empresa, el primer any d'escola d'estiu va conformar un equip de 24 monitors/es quasi tots del poble i alguns derivats de l'escoleta d'estiu anterior. L'unic problema que va tindre la empresa (i per tant el servei municipal) va ser que cinc monitores no van superar el període de quinze dies de prova que tenen tots els treballadors quan entren en un contracte nou. No voldria entrar en cap personalisme per no perjudicar la imatge de la gent que no va ser ratificada al seu càrrec. Simplement dir que en algun cas treballaven també durant l'hivern contractades per altra empresa en Serveis socials (que no es Juanjo Tradicions), i tampoc van continuar allí la seua feina durant la resta de l'any. Açò demostra que el problema no va ser amb la empresa sinó amb el desenvolupament de la seua feina. Qui vulga saber mes que ho pregunte a la tècnica de S.S. encarregada de l'escola d'estiu, si li busqueu interessos dir que no te cap familiar en quant tampoc es ella del poble. Jo per discreció no ho faré.
Respecte el tracte de la empresa amb els seus treballadors, podeu constatar-ho tant amb la gent que treballa en ella com la que ja ha passat i no segueix per diversos motius, es pot comprovar al grup de Facebook de la pagina de Juanjo Tradicions, que son com una família i sempre hi ha hagut de diferents cases i pensaments, pero això si, tots excelents persones i millors treballadors.
Ja es el quart any consecutiu que l'empresa ha estat adjudicada al contracte i no ha hagut cap problema mes des d'aquella primera setmana de juliol del 2010, amb una seguida de felicitacions per part de l'Ajuntament i dels qui mes ens preocupen, els pares dels xiquets, pels quals s'esforcem en millorar any a any.
Per cert, ens alegrem perquè este any el preu del contracte ens permet tornar a fer excursio amb autobus, donar samarretes als xiquets i millorar la formació dels monitors/es.
Així que amb aixo i com be diu el nostre alcalde tot va be, amb la continuitat dels becats a l'escoleta i la millora de la inscripció via telemàtica, la escoleta cada any va a mes, independentment de la empresa adjudicatària.
No patisques anònim perquè tampoc este estiu crec tindràs ocasió en criticar este servei municipal.

Anònim ha dit...

Senyor empresari i propietari de juanjo tradicions, vol dir vosté o més bé ha dit que la formació dels treballadors està supeditada al preu amb que s‘adjudica l'escola?
Jo creia que una part del preu són salaris bruts, altra material, necessitats bàsiques per al desenvolupament del projecte, etc., però la formació no corre a càrrec seu ja que ja deuen estar formats. Ells com a molt han de rebre les indicacions i l'assessorament diari i continu per a desenvolupar la seua tasca dia a dia seguint el projecte que haja presentat.
O tal volta el projecte es teòric i després els contractats ja s'encarreguen de desenvolupar les activitats?

Anònim ha dit...

que ganes de tocar els nassos que té l'ultim comentari. per si vosté no ho sap li explique que en una escola d'estiu i en qualsevol altra empresa hi ha gent que té més formació i altra que en té menys. i encara que una persona estiga preparada potser no conega com funciona una escola d'estiu, però a banda d'això, quin és el veritable problema que té vosté? o no en té cap i se'ls inventa. o si té algun problema perquè no ho diu clar!!! és que és de bojos!!! diga vosté perquè no li agrada la empresa adjudicataria, siga clar per favooooooooooooooooooooooooooooooor

Joan Josep Sala Escrihuela - Juanjo Tadicions ha dit...

Senyor anònim de les 23:38,
Voldria informar-lo de que al món de la empresa en general un dels aspectes que cada vegada es te mes clar es la incidència de la formació continua en els treballadors, al igual que també en els coordinadors i empresaris. Pregunte-ho a qualsevol departament de recursos humans. I això no te res a vore en la titulació,capacitats ni formació d'entrada del treballador, mai es pot saber tot ni tindre tots els coneixements actualitzats. En el cas que ens ocupa, dir-li que el primer any d'escola, tot i ser nova la empresa i el projecte d'escola d'estiu, el nou sistema es va assolir pels treballadors a pesar de molts factors en contra: canvi de places d'inscripcio només dos dies hàbils abans de començar l'escola amb govern del PP i en període preelectoral, nous mètodes de treball, excursions fora del poble (autobús), volum de l'escola amb mes de 200 xiquets i 24 monitors, gestió empresarial del projecte (formació,coordinadors,compres,gestió eixides,difusió,sopar pares,avaluació continua,memòries i millores,etc,etc.). Així i tot ser molt ambiciosos vam acabar la feina donant-nos un aprovat, pero com que volíem millorar vam proposar per als següents anys una FORMACIÓ OBLIGATÒRIA als monitors, no sobre les capacitats que ja es pressuposa amb la elecció de l'equipatge de treball en quant a perfil i coneixement del mètode de treball de l'empresa, sinó de continguts mes especialitzats per continuar millorant. Així, amb molts monitors repetidors i ja formats s'incidia en la millora continua. Esta millora consisteix en sessions de tallers amb professorat especialitzats en jocs,esports,manualitats i altres tècniques de animació, lo qual es sumava a la feina inicial de mètode,programació,calendari d'activitats,adequacio d'espais exteriors i aules i compra i distribució de material. El que intentem amb això es que el monitor siga multidisciplinar i no es quede en simple cuidador ni mestre en pràctiques. Tot això es feia un cap de setmana abans a juliol, encara que l'any passat llevaren la formació i no es va repetir fins este estiu que el reprendrem. Anteriorment l'empresa adjudicatària usava altre sistema amb mes "llibertat" al monitor on privava l'individualisme sobre l'equip de treball i per això alguns treballadors derivats no es van saber adaptar al nou mètode de treball com dic en l'anterior comentari. Aquella era la empresa que actualment l'Ajuntament ha triat per fer el curs de monitor d'animacio al poble.
També li informe que vostè no esta massa format en la gestió de recursos humans, quan confon la formació continuada amb el seguiment continu de la feina, coses totes dues en que incideix molt la nostra empresa. De fet es el que mes va costar d'arrelar entre els monitors, quan estaven acostumats a no haver de rendir massa comptes al servei, pero una vegada ja posats, els simplifica molt la feina i dona molt millors resultats a la qualitat del servei.
Sobre la part teòrica, el projecte li'l podran oferir a serveis socials, d'on depèn l'escola, i el nivell d'aplicació pràctica el podrà comprovar a les instalacions de l'Alfandec a partir del dia 1, la nostra coordinadora tindrà a be d'explicar-li tot el funcionament organitzatiu.
El millor del grup de treball es que la teoria la fan bona els monitors amb les idees clares i l'efectivitat de la seua tasca.
Sobre els resultats del projecte no esta be que els diga la empresa, ni tan sols els tècnics ni els polítics, això es tasca i dret dels clients, els pares.

Esperem hàgim satisfet les seues inquietuds, si troba alguna irregularitat o te qualsevol altre dubte sobre el nostre funcionament, estarem dispostos per aclarir-li'ls, com de costum. Estem amb vostè en quant la preocupació de millorar els serveis, sobretot quan son públics, i li animem a continuar amb eixe interès sobre totes les empreses que colaboren amb les administracions.

Anònim ha dit...

Lo dels 90 euros, jo no ho tinc molt clar, mes que res per que jo li he fet un ingres de 100 euros al ajuntament tall i conforme ells man dit, per no parlar del .......nou horari? Este any es de 9 a 14? A si, que mos fan pagar abans de saber l orari, l empresa adjudicataria del servei, i en qui anem a deixar els nostres fills, com si no tingeren temps durant tot l any per a djudicar les concesions un mes abans

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sempre s'ha fet igual. Des què es va posar aquest servei i estava la Sra. Tejerina, del PP, de regidora de Serveis Socials.
Ara escriu bé i no dissimules que es nota que saps escriure millor el valencià. Les faltes que has fet es nota que són totes forçades.