L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 15 de juny del 2013

La XIV Festa de l'Esport a Tavernes se celebra amb una gran participació




La XIV Festa de l'Esport a Tavernes es va celebrar ahir a la Casa de la Cultura amb un gran èxit de participació. El regidor d’Esports, Josep Llàcer, va donar la benvinguda a tots els assistents, va felicitar els nominats d’enguany i va encoratjar als esportistes locals a seguir per aquest camí. 

Josep LLàcer va remarcar que Tavernes és una ciutat esportiva on pràcticament la majoria dels esports tenen presència i va destacar la tasca de l’Ajuntament en cuidar, mantindre i posar a disposició de tots les instal·lacions esportives de la ciutat. El regidor va reconéixer en el seu parlament la tasca que efectuen cada un dels esportistes, però també els tècnics, directius i pares, als quals l’Ajuntament dóna suport dins de les possibilitats i en donarà sempre, recordant que sempre tindran la regidoria d’Esports i l’Ajuntament al seu costat. 
 

Enguany eren 82 els nominats dels clubs de la localitat, a més de 7 nominats honorífics, els equips campions en les seues lligues i, 3 nominacions especials: una a la brillant jove esportista en plena activitat, Empar Felix; a un gran esportista reconegut per tota la seua trajectòria, Carles Pellicer, i una empresa local destacada per la seua col·laboració amb els clubs i la Regidoria d’Esports, Atmosfera Esports.
 

Si els aplaudiments i el reconeixent dels assistents a tots els guardonats va ser la nota general, cal destacar el moment en que es llegia la nominació de Carles Pellicer, quan tot l’auditori aplaudí fortament i llargament, una mostra d’afecte i carinyo que es va repetir en el moment del lliurament de la placa amb els assistents dempeus. I es que ningú no oblida que a més d’un extraordinari esportista al llarg de la seua vida com a jugador de bàsquet, ha dedicat molt temps i esforç al basquet local essent una de les persones que més ha contribuït a la consolidació del club com tècnics, director general i president. 
 

Les distincions honorífiques són per a l’equip Athlètic la Vall, l’equip sènior de rugbi, sènior B de bàsquet, l’equip cadet femení de 1ª preferent de bàsquet, la Penya 04 i el juvenil de la UD Tavernes. 

Els clubs de Tavernes que presentaren nominats són el Club de Bàsquet Tavernes, Club Ciclista la Valldigna, Club d’Atletisme, Colombicultura la Valldignense, Club de Tenis la Valldigna, Club Taekwondo Tavernes, Club de futbol sala La Vall d’Alfàndec, Club d’Halterofília Tavernes, Tavernes Rugby Club, Athlètic la Vall, Karting, Gimnàstic Rítmica, Club de Pilota la Valldigna, Grup de Muntanya Valldigna, Tir i Arrossegament, Club Karate Do Tavernes, Club de Pesca Tavernes, Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, Club de Petanca Tavernes, UD Tavernes i Kyte Surf. 

A tots els guardonats, la nostra enhorabona.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tenim un bon planter en quasi totes les modalitats esportives i això ha de continuar i hem de fer tot el possible per millorar-ho. Una joventut ben sana, competitiva i col·laborativa.
Enhorabona a tots els esportistes vallers destacats a la XIV Festa i molt especialment als homenatjats per la seua trajectòria: la jove promesa, Empar Felis Tur i el veterà i admirable persona Carles Pellicer Vercher.

Jaume Talens ha dit...

Quin sentiment amic, et mereixes els aplaudiments de la gent posada en peus, ja que has estat i continues essent un autèntic atleta de la vida. Les llàgrimes eren d'alegria de tindre persones com tu tan a prop, t'ho jure, tens una gran familia i uns amics, coneguts i saludats com ningú es pot imaginar. Endavant a continuar que no siga per esforç. T'estimem Carlos.

Anònim ha dit...

Una abrçada molt gran a l'amic Carles Pellicer, eres MOLT GRAN amic!!

Anònim ha dit...

Aixo es deveres.