L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 8 de juny del 2013

Fi de curs de l’Escola d’Adults Bolomor





Ahir va tindre lloc el Gran Comboi Fi de Fi de Curs del curs 2012-13 en la Casa de la Cultura. L’acte va començar en uns parlaments en els quals van intervindre la directora, Inma Piera, la regidora d’Educació, Pilar Altur, i l’alcalde Jordi Joan. 
 

L’acte va servir per a entregar els premis de les activitats realitzades al llarg del curs escolar i es va poder gaudir del visionat de fotos i videos que desenvoluparen tot el treball fet durant el curs des del Certamen Literari fins la interpretació de Nadales, Carnestoltes o les falles. Els assistents van poder gaudir d’una exhibició del grup de balls de saló i del cor “Bolomor”. 
 

Cal indicar també que està oberta l’exposició de costura i continua en el vestibul l’exposició “El Bolomor va de comunió”.
 
- Agraïm la informació i fotos enviada per un dels alumnes.