L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dilluns, 24 de juny del 2013

Els panells informatius de la platja llueixen nous i amb nova informació



L’ajuntament de Tavernes ha procedit a arreglar els panells informatius existents en la platja sobre serveis i altres noticies d’interés per als visitants i turistes.


Cal indicar que l’estat dels mateixos no era bo, i principalment pels actes vandàlics dels mateixos ciutadans que moltes vegades s’havien dedicat a arrancar els vinils de text informatius. L'ajuntament ha aprofitat la reparació i el manteniment dels panells per actualitzar la informació, especialment els telèfons.


Els operaris de manteniment han estat aquests dies efectuant els treballs que cal per tal de tindre tots els serveis de la platja a punt i al dia per a la temporada d'estiu.
-