L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 18 de juny del 2013

El TSJ valencià processa a exalts carrecs del govern del PP



La sala civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia (TSJCV) ha dictat un acte on confirma la decisió del magistrat José Ceres de processar a l’exvicepresidente del Consell Vicente Rambla, a les exconselleras de Turisme Milagrosa Martínez i Angélica Such, i al exjefe de gabinet de l'Agència Valenciana de Turisme (AVT), Rafael Betoret, entre altres, per presumpta prevaricació en les adjudicacions a Orange Market S.L. del pavelló autonòmic en la fira Fitur entre els anys 2005 i 2009.

El següent pas, per al qual no existeix termini, és dictar l'acte d'obertura de judici oral o de sobreseïment si així es considerara, segons ha informat el TSJCV.
-