L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 10 de juny del 2013

El juvenil de la UD Tavernes aconsegueix l’ascens a primera divisió

L'alcalde i regidors amb el president de la UD Tavernes i cos tècnic
Alegria "a tope" en acabar el partit


L’equip juvenil de la UD Tavernes va aconseguir l’ascens a primera divisió després de véncer a l’Huracà de València en el Camp Municipal d’Esports pel resultat de 3-2. Els rogets havien guanyat també el partit d’anada a Manises per un resultat de 3-1, amb la qual cosa havien posat els fonaments per aconseguir l’ascens que s’assolia ahir en el Camp Municipal d’Esports, davant centenars i centenars d’aficcionats. La UD Tavernes arribava a aquesta final després d’haver eliminat a l’Almoradí.


Testimonis d’aquesta gesta esportiva foren l’alcalde Jordi Joan i regidors del govern municipal que seguiren les evolucions del partit acompanyats pel president del Tavernes, Sr. Armengol, i membres de la Junta Directiva. L’alcalde i el regidor d’Esports, Josep Llacer, assistiren al partit amb la samarreta roja de l’equip per tal mostrar el seu recolzament. En acabar l’encontre, l’alcalde i regidors felicitaren el cos tècnics i jugadors del juvenil.

Un moment del partit
El partit encara que entretingut no va tindre cap gran història, influenciat pel resultat de l’anada 3-1 i pel fet que als 6 minuts de joc els rogets ja guanyaven per 2-0, amb la qual cosa posaven el global en un contundent 5-1. A la primera part, el resultat ja era de 3-1, aconseguint l’Huracà el 3-2 en els minuts de descompte. El resultat global ha estat de 6-3 en l’eliminatòria. Pel Tavernes marcaren Joan, Blaiet i Brines.

La nostra enhorabona a jugadors, cos tècnics i directiva de la UD Tavernes.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

No hi han paraules per descriure aquest juvenil! Tant com a persones i com a jugador son bonisims! L'afició tindriem que donarvos les gràcies per tantes coses que no sabriem per on començar! Esperem que l'any que ve tots i cada partit al Municipal siga com aquestos últims i fem d'ell un camp enorme! Enhorabona a tots i a cada jugadors, però en especials a aquells que en el 2010-2011 van formar part del Cadet 'A' i també enhorabona a Rafa i Francesc i a tot la directiva del Tavernes! L'afició estarem eternament agraïda per fer-nos vibrar com mai! #SouDeNacional