L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 21 de juny del 2013

El jutjat contenciós admet a tràmit el recurs presentat pel PP i la regidora expulsada d'EU




El jutjat del contenciós-administratiu ha acceptat a tràmit el recurs presentat pel PP i la regidora expulsa d'EU contra la decisió de la regidora Carmen Canet de paralitzar la votació de la moció de censura contra l’actual govern local el passat dia 29 de maig en entendre que se’ls ha vulnerat els seus drets fonamentals, segons informació que publica avui el diari Levante-EMV.

La regidora Carmen Canet va prendre la decisió en base a un informe que assenyalava que segons sentències del TSJ d’Astúries i de València, el fet que la regidora estiga expulsada d’EU l’impedeix firmar una moció de censura atenent a allò que diu la Llei Antitransfugisme, tot i que hi ha un auto cautelar que diu que pot continuar en el grup municipal d’EU.

El diari indica que els signants del recurs han demanat que se’ls restablesquen els drets que consideren se’ls ha vulnerat i en conseqüència que es vote la moció contra l’alcalde Jordi Joan i el seu equip de govern.
 
Indica el diari que la regidora expulsada pel seu compte ha demanat a la jutgessa que va acceptar les mesures cautelars que obligue a Compromís-Bloc i al PSPV a cumplir la resolució d’incorporar-la cautelarment al grup municipal d’EU

Sobre aquest punt també Las Provincias arreplega el mateix prec de la regidora expulsada a la jutgessa, que segons el diari afirma que diu “que el govern de Tavernes no ha actat les mesures que es proposaven” i per tant faça cumplir la decisió. .

Sobre aquest punt, i si atenem el que hem escoltat de professionals del sector i ara no ho interpretem malament, questa petició no tindria cap raó de ser des del moment que el plenari de maig va aprovar tornar-la a restituir al grup d’EUPV, tot i que aquest partit en escrit a l’Ajuntament i al jutjat ha indicat que la persona afectada està expulsada i no els representa.

Segons estes explicacions, el contenciós administratiu és contra una decisió del plenari i la mesura cautelar de la jutgessa es compleix des del moment en què el plenari ha reinscrit la regidora expulsada de forma cautelar al grup municipal. 


Una altra cosa mot diferent i que no tindria res a vore, és la moció de censura, una qüestió completament a banda i que inclús es regeix per normes diferents i ha propiciat sentències diferents com les que hem comentat adalt.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Vamos a ver.....esto es obsesión o manía persecutoria ??
Es que no te has enterado aún Karina ??
Te hemos expulsado de E.U.
Disfruta del PPK que nosotros no queremos saber nada de ti y contra más lejos estés de E.U. mejor

Anònim ha dit...

Una cosa que no entenc: la regidora Karina Varcher s'encabota en voler ser del (o el) Grup Municipal d'EU, ja que no hi ha ningú més, quant el seu partit no la vol, l'ha expulsada i EU ho ha reafirmat en papers enviats a l'Ajuntament, al jutge de Sueca i al jutge de València, que no els representa i ni volen que els represente.

Davant això, davant uns fets coneguts per tots, la regidora torna a demanar que li reconeguen ser d'EU en contra del pareixer i voluntat del mateix partit.

Això com s'entén? Quin interés té la regidora en voler ser d'EU quan sap que, si el jutge de Sueca li donara la raó, a l'endemà EU la tornaria a expulsar i a més corregint els defectes de forma que puga haver tingut la seua expulsió.

Algú ho pot explicar? Perquè una persona s'encabota en voler ser d'un col·lectiu que no la vol, ni vore en fotografia.

Anònim ha dit...

A l'anònim de 15.05.00: Por el interés te quiero, Andrés!!
Blanc i en botella... vol que la readmeten en EU per poder signar la moció i deixar-se voler pel PPK o millor per Manolo i les promeses que, presuntament, desde la Dipu li han fet, tant a ella com a la seua parella.

Anònim ha dit...

No em quadra. La moció, siga de la manera com siga, ja l'ha firmat i ja ha fet el numeret.
Jo crec que l'odi i el ganes de fer mal tant a EU com a Jordi Juan, és ara qui guia el seu interés. Simplement fer mal, venganja del partit que la va obligar a una actuació que no volia i a l'alcalde per ser el beneficiari del seu vot.
Un cas digne d'estudi pels psiquiatres.

Anònim ha dit...

Exacte. Els psiquiatres tindrien tesina assegurada, i per a molts anys, estudiant el comportament de Karina i els cregidors del PP.
Com que alguns no tenen treball, volen xuplar de la mamella politica: col.locar-se en diputació, mangonejar com a Govern municipal i totes eixes coses.
En eixe PPK estan tots politicament tallats pel mmateix patró: interés individual pur i dur.

Archaeopteryx ha dit...

Està bé gastar lines explicant l'avarícia de Karina, però cal redordar que els que s'aprofiten d'aquest transfuguisme és el PePe,
el que presenta la mosió és el PePe,
el que ha acceptat els xantatges de la trasfuga és el Pepe.

vergonya cavaller Vergonya.