L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 22 de juny del 2013

El govern del PP de la Generalita ha llevat 25.940.000 euros (per ara) de partides pressupostàries per a pagar interessos de demora pels impagaments a proveïdors.




Les modificacions pressupostàries del govern del PP ha llevat sobre els 26 milions d'euroa adjudicats a programes de sanitat, benestar social i educació majorment per a fer front als impagaments de la Generalitat a tercers i que per ser de fa anys han generat interessos per demora. Ho ha denunciat Compromís, que ha recordat que com no han complit els terminis de pagament, als creditors se’ls ha reconegut l’obligació de cobrar el deute principal i els interessos de demora generats.

Aquestes 26 milions, en paraules de Compromís, s’hauria pogut destinar als nostres serveis públics bàsics  però  per la nefasta gestió del PP acaben sent utilitzats per a pagar deute extra.

 L’any passat, el 2012, el govern del PP de la Generalitat va fer modificacions pressupostàries per valor d’1 milio deuros per aquests pagament, i enguany ja han a augmentat fins els vora 26 milions. “La dada confirma que les finances de la Generalitat van cada vegada a pitjor i el que és més greu, el govern del PP no té la menor idea de què fer per a revertir esta situació”.

La Generalitat Valenciana ha consignat 1.300 milions d’euros en el pressupost de 2013 per a fer front al servei del deute.
-