L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 26 de juny del 2013

El carril bici de l’Avinguda de la Marina s’eliminarà per evitar accidents als vianants


Vista del passeig i el carril bici de taulells rojos abns de la senyalització
L’Ajuntament ha decidit eliminar el carril bici que corre dins de la zona de pas de vianants en el passeig de l’Avinguda de la Marina per la seua perillositat. El carril era un element que estava contemplat en el projecte de millora de l’avinguda de la passada legislatura aprovat i iniciat pel PP.

L’ajuntament ha decidit eliminar el carril en considerar que és un perill i després de comprovar el passat cap de setmana la seua perillositat. Cal indicar que faltava la senyalització del carril, una cosa en la que inicialment el govern actual no estava massa d’acord tement les queixes dels veïns, però va acceptar marcar-lo després de que se li demanara en la reunió de la Mesa de Participació Veïnal de la platja.

Aquesta decisió no va comptat amb el vistiplau de la Mesa de Participació Ciutadana de Mobilitat que va decidir s’havia d’eliminar per ser un estorb per als vianants. Davant aquestes dues opinions i com que s’havia marcat, s’ha esperat a vore el resultat, que segons totes les apreciacions han resultat negatives i són molts els veïns que s’han queixat en dir que no es comprenia com es podia permetre les bicicletes en una afluència tran gran de gent, remarcant que l’amplada de la via central no és massa i a més la instal·lació de la fira o altres elements de l’estiu suposen un entrebanc i el fan més perillós.

La regidora de contractació, Llum Sansaloni, ha recordat que el carril bici no és un projecte de l’actual govern, estava dins de la reforma “a pesar que ara el PP diu que és una ocurrència del govern actual i ells els taulells roigs que delimiten la zona els varen col·locar per estètica”. La idea és borrar la senyalització i traure el carril bici a la calçada els pròxims dies.

No és l’unic cas que s’ha donat d’haver eliminat un carril bici enmig d’un passeig, i el mateix cas es va donar a Gandia, que després de creat el carribl bici pel Passeig de Germanies es va vore obligat a eliminar-lo davant les critiques dels vianants i la perillositat.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Esteu segurs que açò era un carril bici? No seria disseny del passeig? Altra clavada dels arquitectes

paco sales ha dit...

L'ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha decidit eliminar sense acabar el carril bici de la platja, la Taula de Participació Ciutadana de Mobilitat que va decidir que s’havia d’eliminar per ser un storb per als vianants.
Condemnen a les bicicletes a conviure amb l'autobús de la platja, el camió del gas, les furgonetes de repartiment i com no amb l'intens tràfic de la platja amb un carril estret.
Ningú s'ha plantejat ensenyar tant als vianants i els ciclistes a conviure entre ells ja que en un via superior als 4 metres els dos poden circular sense cap problema sempre que per ambdues parts existeix ca una bona utilització. En un moment de molta afluència igual de perillós és un ciclista que una persona corrent.
El més significatiu del tema és que des de la mateixa Taula de Mobilitat decideixin sistemàticament a llevar un element que defensen en tots els seus estudis i projectes sense ser capaços de donar una altra solució que no siga tan dràstica. Que passarà amb els nous sectors de la platja que segueixen el mateix model, també es llevaran?

Anònim ha dit...

Potser si les grans ments pensants del PP hagueren pensat les coses haurien fet una planificacio general de l'avinguda i un projecte mes racional intentant conjugar tots els elements. Pero no veig cap criteri en l'obra ni que soluciona res del problema que hi havia i hi ha. Coses del PP. Crec que coincidirem en això.

Anònim ha dit...

També passen estes coses, si una taula no integrada per professionals ni tècnics, proposen coses i els polítics fan cas de primeres. El govern te tècnics solvents, excepte en la secretaria general, i cal fer ús dels seus coneixements, abans de prendre decisions precipitades. Eixe carril bici era una utopia des de sempre, impossible amb eixe plantejament de passeig