L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 14 de juny del 2013

Avui té lloc la XIV edició de la Festa de l’Esport de Tavernes. La nostra ciutat distingeix prop d’un centenar d’esportistes locals

Els homenatjats en la Festa de l'Esport de l'any passat

La Festa de l'Esport, cita anual de la Regidoria d’Esports de Tavernes amb els esportistes vallers que han destacat al seu club, se celebrarà aquesta vesprada a partir de les 19’30 hores en la Casa de la Cultura.
El regidor d’Esports, Josep Llàcer, ha convidat els veïns de Tavernes a gaudir de la Festa de l’Esport i així “retre l’homenatge que es mereixen els nostres esportistes locals. Tavernes és un referent esportivament parlant i això és fruit de l’esforç i dedicació que realitzen dia a dia tots i cada un dels esportistes, tècnics, directius i pares. L’Ajuntament dóna suport, i en donarà sempre, als clubs en totes les activitats que organitzen”.

El regidor d’Esports ha afegit que “posem a l’abast del ciutadà unes magnífiques instal·lacions que tots podem utilitzar, i realitzem al llarg de l’any multitud d’activitats per a fomentar l’esport i la vida saludable. Així, refermem el nostre compromís amb l’esport i amb els esportistes". 

Enguany són 82 els nominats dels clubs de la localitat, a més de 7 nominats honorífics, els equips campions en les seues lligues i, 3 especials: una brillant jove esportista en plena activitat, Empar Felix; un gran esportista reconegut per tota la seua trajectòria, Carles Pellicer, i una empresa local destacada per la seua col·laboració amb els clubs i la Regidoria d’Esports, Atmosfera Esports. 

Les distincions honorífiques són per a l’equip Athlètic la Vall, l’equip sènior de rugbi, sènior B de bàsquet, l’equip cadet femení de 1ª preferent de bàsquet, la Penya 04 i el juvenil de la UD Tavernes.

Els clubs de Tavernes que presenten nominats són el Club de Bàsquet Tavernes, Club Ciclista la Valldigna, Club d’Atletisme, Colombicultura la Valldignense, Club de Tenis la Valldigna, Club Taekwondo Tavernes, Club de futbol sala La Vall d’Alfàndec, Club d’Halterofília Tavernes, Tavernes Rugby Club, Athlètic la Vall, Karting, Gimnàstic Rítmica, Club de Pilota la Valldigna, Grup de Muntanya Valldigna, Tir i Arrossegament, Club Karate Do Tavernes, Club de Pesca Tavernes, Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, Club de Petanca Tavernes, UD Tavernes i Kyte Surf. 

Empar Felix, Carles Pellicer i David, d'Atmosfera Esports
3 homenatjats especials
Carles Pellicer i Vercher
Jugador de bàquet de La Salle (Paterna) des de la temporada 1963-64 fins la 1969-70. Ha jugat en equips de 3ª i 2ª divisió nacional des de la temporada 1970-71 fins la 1982-83. Nomenat millor jugador valencià en la temporada 1971-72
 
Va ser jugador del C.B Tavernes en la temporada 1983-84, exercint d’entrenador en la 1984-85. Des d’aleshores ençà ha treballat en pro del bàsquet a nivell local i en el CB. Tavernes com entrenador, coordinador general i president en l’any 2006-07.

Empar Fèlix Tur
Ha format part des dels 5 anys (prebenjamins) fins als 14 (infantils) de l’Escola Ciclista La Valldigna. 

Prebenjamins: una medalla de plata i dues de bronze en els campionats autonòmics (2003, 2004 i 2005)
Benjamins: dues medalles de plata en els campionats autonòmics i dos campionats provincials (2006, 2007 i 2008).
Alevins: Campiona autonòmica de ruta (2009)
Infantils:
PISTA
- Campiona autonòmica en escratx 2011
- Campiona autonòmica en 500 m 2011
RUTA
- Dos campionats autonòmics (2010-2011)
- Campiona d’Espanya de Gimcana (Casp 2011)
- Campiona d’Espanya de gimcana per equips (Casp 2011)
- Subcampiona d’Espanya en línia per equips (Casp 2011)

Després d’un any com a cadet a l’equip de fèmines EL Txirrindulari, enguany corre per a l’equip IVRE-Rústic Levante de Llíria, també en la categoria de cadets fèmines.

En l’actualitat practica tres especialitats: ciclocròs, pista i ruta.

PISTA
o Subcampiona autonòmica d’escratx 2012
o Campiona de la lliga de pista de C. Valenciana 2013
o Subcampiona autonòmica de persecució individual 2013
o Campiona autonòmica en velocitat per equips 2013
o Campiona autonòmica d’escratx 2013

Ha estat seleccionada per al Campionat d’Espanya de pista que se celebrarà a l’agost al Lluís Puig de València. 

CICLOCRÒS
o Campiona autonòmica 2012 (Gandia) i 2013 (Sant Vicent del Raspeig)
o Medalla de bronze en el Campionat d’Espanya 2012 (Gandia)
o Subcampiona d’Espanya 2013 a Nàvia (Astúries)

RUTA
o Campiona Autonòmica 2012 (Almassora)
o Medalla de bronze en contrarellotge individual de la C. Valenciana 2012 (Sueca)
o En la Copa d’Espanya va ser cinquena i primera classificada de 1r any
o Campiona d’Espanya de contrarellotge per equips 2012 (Astúries)
o Campiona d’Espanya per equips en línia 2012 (Astúries) 

Seleccionada per al campionat d’Espanya que se celebrarà a Lleó al mes de juliol. 

Atmosfera Esports
Empresa local d’una llarga i dilatada trajectòria en el món de l’esport, destaca pel seu compromís i col·laboració amb els clubs locals i en totes aquelles activitats que realitza la Regidoria d’Esports.
-

1 comentari:

GAD ha dit...

M'alegra molt aquesta notícia, Carlos s'ho mereix i molt... és una grandíssima persona. Enhorabona company!!!