L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 8 de juny del 2013

Concurs de Paelles de la Falla Prado

La Falla Prado ha celebrat avui un concurs de paelles preparatiu del "Mig Any Faller" que ha gaudit d'una ampla resposta entre els fallers i vallers en general. Entre els assistents, l'alcalde Jordi Joan, i regidors de l'equip de govern, així com la fallera major de Tavernes, Raquel Mafé i el president de la FJLF, Ximo Felis.
Les falleres majors de Tavernes van ser el jurat del concurs que va guanyar "Juan, de la Papereria Tere".
Agraïm les fotos que ens ha fet arribar un dels fallers assistents i que donen una idea del que ha estat la jornada festiva. A hores d'ara hi ha concert de música  per la "Fístula Valkanica" i "Legends"

Si cliqueu damunt de les fotografies les voreu ampliades.

Preparant les paelles
Cuinant les paelles
El pas pel jurat i el dinar
Autoritats en la paella
-