L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 4 de juny del 2013

Ahir dia 3 de juny, va haver una nova concentració dels afectats per l'accident del metro de València

Un altre dia 3 de mes i una altra concentració de l’AVM3J, la que fa ja 80.  Milers de persones es van reunir ahir en una nova concentració on els crits de "justícia" i "dimisisió" s’han fet sentir més que mai i on l’efefcte 'Salvados' encara s’ha deixat sentir.
L’acte ha començat amb els cinc minuts de silenci en record de les víctimes del metro, un silenci que sols ha sigut trencat pels aplaudiments de suport dels veïns de València.

Al manifest llegit durant la concentració, l’AVM3J ha tornar a demanar "prou de mentides i d'ocultar informes" i, de nou, han exigit als polítics, "que assumisquen la seua responsabilitat per la mala gestió d'un transport públic que va culminar amb la mort de 43 persones i 47 ferits".

  L’associació ha fet referència als ajuntaments que ja han aprovat mocions a favor de la reapertura de la comissió d’investigació, però també ha tingut un "especial" record per a tots aquells que ho han rebutjat, com el de València, fet que ha sigut acompanyat de crits de dimissió per part dels assistents.

Mes informació:

-