L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 8 de juny del 2013

Activitat fallera del cap de setmana



Avui dissabte, 8 de juny, la Falla Prado ha organitzat una jornada festiva que servirà com a preparació als actes fallers que es desenvoluparan el pròxim 20 de juliol amb ocasió del “mig any” faller. 

Aquest mati s'ha fet entre les 9 i les 10 del mati  un esmorzar popular a la carpa amb entrepans a preus reduïts, i el “I Concurs de Xarangues”, bona música i ambient, i com no espectacle assegurat. Es premiaran les tres millors xarangues. 

Fa uns moments s’iniciava el Concurs de Paelles. L’acte amenitzat amb disco-mòbil .A les 6 de la vesprada música a càrrec dels grups locals "La Fístula Vallcànika" i "The Legends".
 
Per la seua banda la Falla la Via celebrada a partir de les 9 de la nit una “torrada” per tal de celebrar l’arribada de l’estiu.

Les dues activitats falleres comptaran amb la presencia de la fallera major de la ciutat, Raquel Mafé que estarà acompanyada del president de la Federació de Falles, Ximo Felis, el qual ha destacat “el gran ambient que creen les falles de la ciutat, i amb actes com aquests es demostra que les falles són per a tot l’any”.