L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 17 de maig del 2013

Ximo Felis continuarà un any mes de president de la FdF de Tavernes


Ximo Felis continuarà un any mes al front de la Federació de Falles de Tavernes segons s'ha donat a conéixer en l'assemblea celebrada aquesta setmana i davant els representants de les sis comissions falleres de la nostra ciutat.

Felix ha agraït el treball realitzat per tots els components de la FdF de Tavernes i a l'Ajuntament per la seua col·laboracio a agrandir dia a dia aquesta festa.

L'assemblea va ser aprofitada per informar dels comptes del 2013 i es va citar els presidents de la falles per a una pròxima reunió on, a més de tractar la celebració del mig any faller, es donaran a conéixer les dades oficials per a les falles del 2014.

-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ximo Canut, el millor President que ha tingut la Federació de Falles.

Anònim ha dit...

enhorobona..gran president!!