L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 31 de maig del 2013

Una simple coincidència o ...



Dimarts, tot just el dia abans de la moció de censura a Tavernes, hi havia convocada una concentració ultra a Burjassot per protestar contra l’alcalde Jordi Sebastià, casualment també de Compromís, i govern amb el PSPV i EU. Va ser un gran fracàs en arreplegar només un centenar de persones. 

Entre els convocants el PP de Burjassot que, ahir negava que l'hagués convocada i que hagués fet una crida a participar-hi. 'El PP ni ha convocat la concentració ni s'hi ha adherit', va dir en el ple celebrat ani la portaveu del partit, Cristina Subiela. I va afegir que no s'explicava per què el logotip del partit constava als cartells de la convocatòria. El cartell el teniu dalt

Però la cosa ben certa és que eixe partit va promoure la participació a la concentració i hi va donar suport explícit tant des de les xarxes socials com a través de correu electrònic, des de dies abans de la protesta. Els apuntaments a les xarxes ja no es troben, però els correus no es poden esborrar. 

Així el correu electrònic enviat pel PP de Burjassot a simpatitzants i militants, oferia fins i tot la seu com a punt de trobada abans de la concentració per a recollir-hi banderes. En la nostra llengua diu així: 

Bon dia,
Ja sabeu que el dia 28 de maig els ciutadans de Burjassot es concentraran davant de l'ajuntament per fer vore a l'equip de govern i a l’alcalde que no estem d'acord amb la pujada d'impostos, les retallades en les millores municipals, els concerts catalanistes, etc...
Aquesta concentració, que ha estat una iniciativa dels veïns i que té els permisos corresponents de la delegació del govern, té el suport d'entitats culturals valencianes i de partits com el PP.
Per aquest motiu, dimarts la seu serà oberta de 18.00 a 18.45, on posarem a la vostra disposició senyeres.


http://www.elperiodico.com/es/noticias/politica/partido-popular-jurjassot-invito-participar-concentracion-ultra-2403827
 http://www.lamarea.com/2013/05/24/el-pp-se-manifiesta-junto-a-espana2000-contra-un-alcalde-un-pueblo-valenciano/
 
¿No vos sona d’alguna cosa això de la pujada d’impostos, les retallades en les millores municipals, els concerts catalanistes (Festivern)...? Molta, molta coincidència amb el llenguatge emprat a Tavernes pel PP. 

El mateix alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià, manifestava a la premsa que havien passat coses i recordava com a la nostra ciutat, Tavernes de la Valldigna, també hi havia  una moció de censura del PP, amb una trànsfuga d'Esquerra Unida, per llevar l'alcaldia també a Compromís. 


I és que mentre Tavernes i el seu govern progressista s’estava convertint en un referent a la Safor-Valldigna, Burjassot era un reducte, un referent de govern progressista i valencianista prop de la ciutat de València. I això molesta. Com molesta Tavernes en la Safor-Valldigna, una de les comarques més emblemàtiques de les terres valencianes. Si no ¿perquè es penseu que es fan els atacs tan descerebrats contra l'alcalde com els que hem vist estos dias en Tele7Safor?
-
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La resposta és fácil. Coneixen les enquestes, i saben que compromís arrasarà. Aleshores, hi ha que "matar" als de compromís el més aviat possible. Així pensa la ultradreta, p punt p punt inclòs.

Anònim ha dit...

Buf! Sols veure el cartell fa por,quin grapat d'eskins,segur q la majoria dels que anaren tenen antecedents per violencia i tal...

Anònim ha dit...

Crec recordar que el Ple en Tavernes era el 29 no? I este acte segons el cartell era el 28 no?
Per lo tant lo de al mateix temps o el mateix dia es totalment inexacte. Com li passa moltes vegades Senyor editor. Que si diu aço quan no sa dit.... Que si....
Mire'ho be....... Antes de publicar coses falses o mitjes veritats

La Cotorra de la Vall ha dit...

No creus recordar: era el 29.
Un error degut a que la noticia la vam llegir ahir i pensàvem que era del dia anterior, com la moció.
Això no canvia res del fet principal i que no és la data sinó el fet en si.
I una cosa en secret, i no ho diga a ningú: quan usem això de "ens han dit", "ens han contat" sàpiga vosté que ens ho han dit i ens ha han contat i els implicats. No diguem mentires.