L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 19 de maig del 2013

Una més que afecta al PP: El Tribunal Superior de Justicia imputa a l’exconseller Rafael Blasco de "tràfic d’influències, prevaricació, malversació de cabals públics i falsedat documental" en el denominat Cas Cooperació




Una més d'imputats de càrrecs del PP. I en van.... Ahir sabíem la novetat que un nou nom s'afig al llistat d'imputats del PP: l'exconseller Rafael Blasco. El que va ser home fort dels governs del PP de Camps i en els inicis del de Fabra, el conseller Rafael Blasco, ha quedat processat per una de les dues peces del denominat Cas Cooperació.

Aquest cas investiga un suposat frau en les subvencions de la Generalitat per a la cooperació internacional entre 2008 i 2011 i fonts del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià (TSJ) han confirmat que s’ha tancat la primera de les peces, referida a la Fundació Cyes, amb indicis de criminalitat contra Rafael Blasco. Hi ha en  la causa una trentena d'imputats, entre ells alts anteriors càrrecs de la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania de la Generalitat Valenciana.

La Fundació Cyes –remarquem que no té re a veure amb la constructora del mateix nom- va rebre 1,8 milions de la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania per a projectes del tercer món i només un 3% va arribar a la seua destinació. La resta es va destinar a societats del suposat capitost de la trama, l'empresari César Augusto Tauroni, l'únic imputat a la presó.

Ahir el TSJ va dictar un acte de procediment abreujat en el qual imputa a Blasco els delictes de ‘tràfic d'influències, prevaricació, malversació de cabals públics i falsedat documental’.
-



1 comentari:

Anònim ha dit...

No passarà res, que tenen jutges molt amiguets. I si no, anirà Karina i els dirà que tot és mentira, que era per temes socials. Al final, sempre quedarà l'indult de Gallardon. PPolítics i ppjusticia corruptes.