L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 13 de maig del 2013

Roda de premsa cessament de la regidora de Karina Vercher del govern municipal de Tavernes


Us oferim la roda de premsa que ha donat el govern municipal de Tavernes per anunciar el cessament en les seues delegacions de la regidora Karina Vercher.

5 comentaris:

Del poble ha dit...

Sou únics, ací està el que ha dit l'alcalde, amb unes declaracions úniques sense preguntes, ja que tot està ben exposat, com correspon amb la transparència. Avant i amb el poble, que amb actuacions aixina sempre el tindreu. Hi havia que no informava ni quan anava a actuar en tot el terme de Tavernes com en el cas del PAI. Qui parla clar tots l'entenen i tu Jordi ho fas molt bé.

Anònim ha dit...

Millor explicat impossible. Espere que alguns seu pensen millor antes de insultar i fer demagogia barata en sous i en la mancomunitat. Avant!

Anònim ha dit...

Adios a la busca pelas de Karina,esta volia colocar a tota la seua familía,ara que vaja amb el PP,que eixos son especialistes en enxufes.

Anònim ha dit...

totalment d'acord amb les paraules de l'últim anònim.
Adéu a una persona que mai haguera tingut que posar-se en política, perquè suposa una vergonya moral grandíssima, per a ella mateixa i sobretot, per a la gent que fem el nostre poble.
Adeu.

Anònim ha dit...

La transparencia, honestidad, coherencia y el buen hacer de los actuales ciudadanos que administran y gobiernan nuestro Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna, es digno de que otros políticos tomen de ejemplo. No se debe de ver la bandera de quienes gobiernas las arcas de los ciudadanos, se debe de ver que personas son las que adaministran nuestro bienes, su moralidad y principios sanos, que hoy casi no existen, pero si los tienen nuestro alcalde Jordi Juan y los demas ciudadanos que lo acompñan en el Gobierno actual. Adelante, teneis mi apoyo incondicional. Por el bien de la ciudadanis de Tavenres de la Valldigna.