L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 17 de maig del 2013

Primeres manifestacions de l'alcalde Jordi Joan


L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha fet les seues primeres declaracions en relació a la moció de censura presentada pel Partit Popular, al seu perfil de Facebook. Tot seguit us les transcrivim textualment. 

"Este matí el PP i la trànsfuga Karina Vercher han presentat una moció de censura per a destituir-me d'alcalde i destituir al govern municipal actual. Amb açò Manolo Vidal serà el nou alcalde de Tavernes. Este és el preu que hem pagat per no cedir al xantatge i defendre l'interés públic.

Karina Vercher que va ser expulsada d'EU, el partit polític pel qual va ser elegida formant part de la candidatura d'EU. Karina ha usurpat els més de 800 vots que va obtindre EU per a fer tot el contrari que volien els votants d'EU: que tinguérem un alcalde del PP que ha arruïnat Tavernes.

Tot el PP ha acceptat fer la moció de censura i tindre el poder a costa de tot. Combatrem esta moció de censura en la justícia emparant-nos en la Llei Antitransfugisme i seguirem treballant amb molta força i molta il·lusió per Tavernes.

La cara ben alta. Orgullós del meu equip i de tota la gent que em recolza i seguirà recolzant-me. Endavant i tot el poble honest en moviment!!!"
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molts anims Jordi!

Anònim ha dit...

la regidora karina vercher des de quin moment és trànsfuga? des que va votar no als pressupostos??

estava el govern del poble governant amb una trànsfuga?

els semblava bé fer-ho mentre així mantingueren el poder??

Anònim ha dit...

AMUUUNT JOOOORDIIIII!!!!!!!

Anònim ha dit...


No, la regidora Karina Vercher era no adscrita com expulsada d'EU.
Ha passat a condició de transfuga des del moment que firma la moció de censura.
No confundim.

A més de transfuga, de comportament ètic censurable i algunes coses mes que calle.

Anònim ha dit...

Vaja el món, eixe segon anònim vul justificar el que fa el p punt p punt. ¿Teniu vergonya d'accedir a l'Alcaldia amb els vots de qui més odieu? No sé, engoliu-se eixos vots però no els podreu digerir. Ja voleu com vos senta mal, però que molt mal. Com ells diuen, temps al temps.
Ànim Jordi, no abandones la lluita pel teu poble i per nosaltres. Et necessitem.

Anònim ha dit...

segons la real academia española:
tránsfuga.

(Del lat. transfŭga).

1. com. Persona que pasa de una ideología o colectividad a otra.

2. com. Persona que con un cargo público no abandona este al separarse del partido que lo presentó como candidato.

3. com. Militar que cambia de bando en tiempo de conflicto.

Karina pasa a ser una transfuga en el moment s´unix al Pe pe