L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 30 de maig del 2013

La moció de censura en la premsa d'avui

Els diaris d'avui parlem de la moció de censura de Tavernes. Ací teniu els enllaços a alguns 

Levante-EMV

Las Provincias

El País

El Mundo

-

3 comentaris:

Agraït amb KV... ha dit...

Gràcie, Karina. Pensava que mai tindria res que agraïr-te, però a la vista de com ha acabat l'empastre que tu assoletes vàres començar, ha arribat el moment d'agraïr-te el gran favor que ens has fet, per tal d'assegurar-te que ja no torne a governar el PP, durant un llarg període de temps.
Només falta que te n'adones que el teu lloc està ben lluny del poble, dimitisques, i deixes que entre el 2n a les llistes d'EUPV, per tal que es puga fer un govern de pogrés veritable almenys fins a les properes eleccions.
Karina, rectificar es de savis. Amb el temps te n'arrepentiras de ben segur de la desgràcia a la que quasi sotmets al poble.

Anònim ha dit...

Doncs jo crec que s'ho passa d'allò més bé: és la protagonista, tots están per ella. Açò sí, ja no passeja el seu xiquet per la plaça, emparada pels faxes, escortada per la guardia civil, odiada per tota l'esquerra i tot açò. Però pareix gaudir del seu "èxit". Definitivament, eixa xica té el terrat sense mobles.

Anònim ha dit...

El tema de Tavernes trascendeix el fet polític puntual per convertir-se en emblema de lluita contra el transfuguisme.

Atesa l'actitud de Karina, ara el que cal és demanar formalment i al carrer la seua dimissió.

Comence jo.

KARINA DIMISSIÓ!

Si algú entén cóm funciona això del Change o de Faceboke, caldria fer una moguda per això.