L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 19 de maig del 2013

La Falla Cambro torna a confiar en Alfred Bernat i Bernardo per als seus monuments del 2014. La falla gran de l’artista xativí durà com a lema “La conquesta”, mentre la infantil porta com a títol “L’Àrtic”




Els artistes fallers Alfred Bernat i Bernardo Estela han estat de nou els escollits per la falla Cambro per a l’elaboració dels seus monuments major i infantil de 2014. Els dos ja han passat pel casal per rubricar els seus respectius contractes i presentar els esbossos del que seran les falles que la Cambro cremarà el 19 de març del pròxim any.
 
“La Conquesta”  ha estat el lema escollit per al monument gran que elaborarà el xativí Alfred Bernat. El president de la comissió, Joan Cantus, va declarar durant l’acte de la firma que “pràcticament des del primer dia sabiem que Alfred seria l’encarregat d’elaborar, un any més, la nostra falla. Estem contents amb el seu treball i sabem que és l’artista que necessitem per a tindre un bon monument que oferir-li als nostres fallers”.

Bernat, per la seua part, va confiar en cumplir les expectatives que la falla ha dipositat amb ell i en poder tornar, amb un bon monument, la confiança dipositada per part de la Executiva de la falla Cambro en el seu equip.

Pel que fa al monument infantil de Bernardo Estela, el títol escollit ha sigut “l’Artic”. Com Alfred Bernat, l’artista també ha gaudit des d’un primer moment, de la confiança de la comissió vallera per elaborar la falleta infantil.

Tant la comissió fallera com el propi artista, espera aconseguir enguany llevar-se l’espineta que tenen clavada des què Estela es va fer càrrec de l’elaboració del monument infantil i aconseguir guanyar, d’una vegada per totes, el primer premi.
-