L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 19 de maig del 2013

Guardamar de la Safor va acollir ahir la 25a Trobada de la Safor-Valldigna pel valencià.




Fa ja 25 anys que la nostra comarca, capdevandera a impulsar l'ensenyament en valencià i entre ells els centres públics de la Valldigna, celebra les trobades. Ahir va ser el torn de Guardamar de la Safor, on al voltant de 15.000 persones, segons fonts de la Coordinadora Safor-Valldigna pel Valèncià, ompliran els carrers per participar en la festa de la nostra llengua.


L’acte va començar amb una cercavila amb la participació dels dolçainers i tabaleters de la Safor i la Xaranga Dos per Quatre del Grau de Gandia, i durant tota la vesprada hi hagué tallers, teatre i l’actuació de la Batucada de Guardamar de la Safor i la Muixeranga de la Safor. La trobada acabava amb un concert gratuït de la Gira d'Escola Valenciana a la platja de Guardamar de la Safor i actuació d'Aspencat, Benimaklet Klub Ska i Dolç Tab Jazz. 
-