L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 19 de maig del 2013

Enric Morera, diputat de Compromís, insta al president Fabra a actuar democraticament i segons la llei antitransfugisme a Tavernes

Morera ahir donat recolzament a Jordi Joan
El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha insistit que la moció de censura presentada a Tavernes de la Valldigna pel PP i una regidora sense partit, “és una estafa democràtica que no pot tindre la cobertura d’un partit com el PP, que tant parla de la seriositat, de les institucions i del respecte a les lleis però després és capaç de donar suport a una moció que sols està fonamentada en les dèries personals d’una regidora expulsada del seu partit i que no representa a ningú”.

Front al silenci institucional del PP en el cas de Tavernes de la Valldigna, Morera ha instat hui directament al president del PPCV, Alberto Fabra, a que prenga mesures “urgents, conduntents i exemplars”. Segons Morera, “este cap de setmana fa un any que Alberto Fabra és president del PPCV i en eixe període sols pot presumir de tindre imputants per casos de corrupció i per plantejar mocions de censura amb trànsfugues o persones sense partit contra Compromís. Ho va fera Benidoleig, i els va eixir malament la cosa i ara ho intenten a Tavernes de la Valldigna, on acabarà l’assumpte com a Benidoleig, perquè una persona expulsada del seu partit no representa a ningú i l’acta de regidora no li dóna poders per a fer mocions de censura perquè no està legitimada democràticament per a fer això”.

Morera considera que la moció de censura a Tavernes, “és una estafa democràtica i un insult al poble, que s’ha manifestat en les urnes i ahir al carrer per a dir que Jordi Juan és l’alcalde d’esta població. Lamentem profundament el silenci de la direcció del PP, de Serafín Castellano i d’Alberto Fabra i els animem a actuar ràpidament i contundentment, del contrari, estaran totalment desacreditats per a donar lliçons públiques de respecte a les lleis, a les institucions, a la democràcia i a la transparència, perquè en estos moments estan donant cobertura a una operació opaca, antidemocràtica i que compta amb el rebuig de la majoria de ciutadans i ciutadanes de Tavernes de la Valldigna”.

De no obtindre resposta en les properes 24 hores, Morera no descarta formular la pregunta de la sessió de control al president sobre la moció de censura de Tavernes, “perquè serà la única forma d’escoltar a Fabra parlar d’este tema i saber com justifica el màxim dirigent del PPCV una moció de censura destructiva i que perjudicarà als veïns i veïnes de Tavernes de la Valldigna”.

Nota de premsa de Compromís
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Anem a València a manifestar-nos? A fer-nos escoltar?
Ens hem de moure! No es pot amb un poble en moviment!
Per favor, que li ho pregunte en la sessió de control, vull escoltar-ho!

Anònim ha dit...

Estic en vosaltres, cal aprofitar les corts per acostar-les als problemes dels pobles, que normalment generen uns politics capritxosos i amb ganes de perjudicar la democràcia en servici propi. Com és el cas de la moció de censura a l'alcalde i la coorporció governant de Tavernes. Diuen que prompte ho oblidarem, però hi ha corrupcions que no prescriuen.