L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 18 de maig del 2013

El pacte entre el PP i la transfuga Karina Vercher per llevar-li l'alcaldia a Jordi Joan s'hauria gestat fa temps i simplement el pressupost del 2013 era l'excusa



Les negociacions entre el PP de Tavernes i la transfuga Karina Vercher per desbancar a Jordi Joan de l’alcaldia no van començar després del plenari del passat dia 6 de maig, sinó que portarien ja temps gestant-se.

Així ho publica avui el diari Levante-EMV que tentualment indica que “el acuerdo entre el PP y la concejala expulsada de EU, que ahora se convierte en tránsfuga, empezó a fraguarse hace semanas, pero salió a la luz en el pleno del pasado 6 de mayo”, precisament en una primera posada en escena: la transfuga no va votar els pressupostos del govern del qual formava part i en cap moment va voler negociar les coses perquè buscava l'excusa per forçar la moció.

L’operació per llevar-li l’alcaldia a Jordi Joan, sempre segons es dedueix de la informació del diari Levante-EMV, hauria estat molt ben estudiada i la regidora transfuga hauria estat jugant amb els companys de govern municipal mentre afirmava que volia rconduir la situació. Així el diari textualment publica que “en esos contactos no solo ha intervenido el candidato a la alcaldía, Manolo Vidal, sino también miembros de la Ejecutiva local del PP de Gandia. El presidente de la formación y alcalde de la ciudad, Arturo Torró, confirmó esa intervención”. 

Per tant, no serien descabellats els comentaris que es diu per Tavernes de fa dies, que tot l’interés de la regidora transfuga seria aconseguir uns guanys personals i a més,  pressumptament,  beneficiar el seu company sentimental, resident a Gandia i per a més paradoxa, membre de Compromís a través d’Iniciativa, formació política a la qual ara volen deixar sense l’alcaldia de Tavernes. Caldrà per tant, que Compromís de Gandia faça les averiguracions que considere escaients, estiga a l’aguait a partir d’ara de l’activitat laboral i altres del seu fins ara membre Xavier Lopez.

El diari Levante-EMV recorda com la Llei Antitransfugisme imposibilitaria que la regidora transfuga firmara una moció de censura i com EU va registrar el dilluns passat, dia 13, un autro del jutjat 4 de Sueca que certifica que la regidora transfuga està fora d’EUPV. “Pese a todo, el documento de la moción de censura fue validado por el secretario general de la corporación" indica el diari,  que també recorda que “para admitir la moción el secretario argumenta que Karina Vercher, por acuerdo de pleno, volvió a formar parte del grupo de EU gracias a una moción presentada hace quince días por el PP “ i que va ser aprovada amb els vots de la regidora transfuga i el PP, partit que la va presentar.

L’acord plenari es conseqüència d’un recurs contenciós-administratiu que NO TE RES A VEURE amb l’expulsió d’EU, procediment que du el jutjat del civil 4 de Sueca, el qual en un auto li ha denegat a la regidora transfuga les mesures cautelars. Per tant Karina Vercher està ara mateix legalment expulsada d’EU i no podria firmar una moció de censura per la Llei Antitranfugisme. 

Més informació:

Levante-EMV 

-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aleshores, no entenc que coll.. està fent el secretari general de l'Ajuntament. Segons altres articuls, es va donar molt d'aire en informar i validar la moció presentada. ¿Està afiliat al p punt p punt? ¿No deuria ser, com a mínim, imparcial?
I el Torró no té prou esfonsant Gandia, que vol desviar l'atenció finiquitant Tavernes. Vaja bitxo.
Molt de caradura pel món, massa per a poder-ho soportar.

ESPAÑA VA BIEN ha dit...

Crec que la moció presentada, quan s'aclarixca un poc, pesarà tant tant! Que esclafarà a mès d'un ocell i a alguna tal "K" que tindrà que abandonar la política i este poble de per vida. El Secretari general de la Corporació, un altre que entrà quan les gavines sobrevolaven l'ajuntament, que si hagués pogut de segur havera firmat la moció també.
A ningú amb un poc de sentit li entra al cap un pacte entre una esquerra i una dreta, algo falla, serà que "K" estava ahí sols per la pela? A mí despres de tot em pareix que si, ara les gavines li han concedit el seu dessig diners a canvi de una firma. Aixina va España en este ESTAT DEMOCRATIC DE CORRUPCIO.... Serà per diners!

EQUIP P , SIGNAT M-V. ha dit...

Pareix ser que el bb ( lletres invertides ) ja te el nou lema per a les próximes eleccions: Vols guanyar diners i no saps com? Eres una persona sense escrupuls i dignitat? Doncs pacta amb nosaltres, et donarem tot el que vullgues!! L'únic requisit, tens que ser concejal en venda! I que despres pugues dormir tranquil, d'aixó no es preocupeu, Karina vos dona cuatre classes i ni remordiments ni... El futur d'Espanya és la corrupció, d'ací uns anys els xiquets ja no voldràn ser bombers, policies, etc. Voldràn ser com el tio Barcenas, el formidable Camps... Podriem continuar així tot el dia.

Anònim ha dit...

AMB DINERS TORRÓ.