L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 17 de maig del 2013

El nou govern format pel PP i la transfuga Karina Vercher s'haurà d'abaixar el sou

El nou govern que es pot donar a Tavernes de la Valldigna entre la trànsfuga Karina Vercher i el Partit Popular haurà de prendre com a primera mesura la baixada de sous de l'alcalde i dels regidors.

Almenys això cal esperar que ho facen, perquè era una de les condicions demanades per la ex regidora d'Esquerra Unida i ara transfuga  per votar favorablement els pressupostos del 2013. Cal recordar que la regidora transfuga ha estat durant dos anys cobrant un sou de mitja jornada i l'assignació de 400 euros del grup municipal d'EU, a pesar d'estar expulsada d'aquest partit, i va votar favorablement les assignacions dels polítics i alliberats, així com les dietes i indemnitzacions de la resta de la corporació. 

La regidora trànsfuga que ara pacta amb el Partit Popular en aquests dos anys que ha cobrat el seu sou mai no havia plantejat en cap moment la renuncia ni a la retribució dels 400 euros d'assignació de grup d'Esquerra Unida que cobrava al mes.

Ja és estrany que la persona que més va declarar obertament que volia impulsar la renovació de l'Ajuntament de Tavernes fent fora a la dreta, ara  expulsada del seu partit per no complir l'ideari amb el que va concorrer a les eleccions, pacte amb la dreta per llevar l'alcaldia a les foçes progressistes d'esquerres de Tavernes.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Millor.
Algo de bo te que tindre este pacte.
Comenençen be.

Anònim ha dit...

Que risa me da. Com a molt, baixaran a cobrar els sobres al soterrani. Però de segur que la quantitat augmenta en molts, però que molts euros. ¿Penses tu que Karina exigirà açò? ¿O que el p punt p punt li farà cas una vegada tinga l'Alcaldia? BI BOP.