L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 27 de maig del 2013

El govern municipal convoca un acte públic informatiu de la gestió de 2 anys a la Casa de la Cultura

Una imatge de l'assemblea de l'any passat

El govern municipal de Tavernes celebrarà dilluns una assemblea informativa dels dos anys de gestió a la Casa de la Cultura demà dilluns a les 8 hores de la vesprada. El govern municipal convida a tots els veïns i veïnes de la ciutat a assistir-hi.



Tal com va fer l’any passat amb motiu del primer any de gestió, el govern municipal torna a informar a la ciutadania en un acte obert i públic en complir-se el segon any i equador de la legislatura. L’assemblea es convoca sota el títol “2 anys de gestió” i en la mateixa s’informarà de qüestions d’importància per a la ciutat.



Els compters municipals, els pressupostos, el programa d’actuació institucional previst per als dos pròxims anys, l’estat de qüestions importants per a la ciutat com el projecte de canalització del riu Vaca i gestions realitzades fins ara, la ronda de circumval·lació i altres, suposem nosaltres que seran temes que s’abordaran, al costat d’altres com l’IBI i les gestions fetes per aconseguir la seua reducció.

-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Dilluns tot el poble a la Casa de la Cultura

Anònim ha dit...

A vore quin govern municipal ha fet mai actes com aquests, oberts a les preguntes del públic, transparents en les dades que s'aporten i pedagògics per als qui vulguen entendre les coses objectivament?
És molt fàcil criticar acarnissadament i malparlar amb brofegades i manipulacions!
Qui vulga saber de primera mà l'estat del nostre ajuntament, ja sap on ha d'anar a informar-se.

Estruch for President ha dit...

Qui vulga saber de primera mà l'estat del nostre ajuntament, ja sap on ha d'anar a informar-se.

A quadern de Reflexions.