L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 23 de maig del 2013

El dilluns 27 s’obri el termini de matrícula de l’Escola d’Estiu fins al dia 12 de juny per a tots els xiquets interessats a participar-hi.

 
L’Escola d’Estiu començarà el dia 1 de juliol i conclourà el 31 del mateix mes. L’horari d’inscripció a partir del dilluns 27 de maig serà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores en les oficines del Braç Treballador, en el Departament de Serveis Socials, situat en el carrer Calvari, 87.

També es pot fer la inscripció des de la pàgina web de l’Ajuntament de Tavernes, tavernes.es, omplint la fitxa corresponent i enviant-la al correu i010@tavernes.org.

L’Escola d’Estiu està oberta a xiquets de 4 a 13 anys, i es faran dos grups diferenciats: una escola d’estiu de 4 a 6 anys i una altra per a xiquets de 7 a 13 anys. El preu d’inscripció és de 100 euros i, en cas d’apuntar-hi germans, 90 euros cada un.

Les activitats de l’Escola comprenen diferents tallers educatius, activitats plàstiques i treballs manuals i creatius. Els alumnes faran jocs tradicionals i esportius, jocs de proves i jocs aquàtics. A més, visitaran diferents espais municipals i faran eixides culturals, entre altres activitats.
-