L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 14 de maig del 2013

El col·lectiu de Compromís-Bloc dóna el seu suport total a l'alcalde i regidors del govern municipal en la mesura de destitució de la regidora Karina Vercher



Anit es reunia a la seu de Bloc-Compromís per Tavernes de la Valldigna, un bon nombre de militants i simpatitzants del col·lectiu, per tal de donar suport a l’alcalde i als regidors del seu partit, front el trencament del pacte de govern realitzat unilateralment per la regidora Karina Vercher.

La reunió fou presidida per l’alcalde i els regidors, i conjuntament informaren punt per punt, a tota la militància i demés simpatitzants,de: com s’havia desenvolupat la roda de premsa on s’informava de la destitució de la regidora Vercher, així com també, dels diferents intents de conciliació i diàleg que s'havien intentat, per tal de trobar punts d'interés comuns amb aquesta persona.

Tota la militància i simpatitzants, a mà alçada, donaren el seu suport més incondicional a l’alcalde i als regidors, al temps que els demanaven que seguiren així, que foren sensats i coherents amb les postures del partit i les seues pròpies.

El col·lectiu de Compromís-Bloc vol llençar un missatge d'optimisme, perquè tot i estar ara en minoria al govern, es pot governar i es governarà amb el mateix compromÍs, la mateixa entrega i la mateixa il·lusió per aconseguir un Tavernes més sanejat econòmicament, un Tavernes més participatiu i transparent; en definitiva, es treballarà per construir un Tavernes millor.

Des de Compromís-Bloc es vol remarcar que allò que realment és verdaderament important és la població de Tavernes de la Valldigna i els seus habitants, el govern del Compromís-Bloc ha treballat i continuarà treballant-ne durament per les persones, tal i com resa un dels seus eslogans: primer les persones.

És precisament per aquest motiu que en els pressupostos en que s'havien treballat, no es tocava ni un euro de la partida destinada a Serveis Socials, l'única reducció produïda en aquesta partida és la practicada per la pròpia Generalitat que sí ha retallat en partides socials. Els pressupostos que es volien aprovar, eren uns pressupostos totalment socials i centrats en les persones.

A través d'aquestes línies tots els militants i simpatitzants de Compromís-Bloc per Tavernes de la Valldigna volen donar ànims i suports a l'alcalde Jordi Joan i als regidors del Compromíss-Bloc i del PSPV-PSOE, en aquesta nova etapa de treball en minoria. La gran reducció del deute de l'ajuntament, el ràpid cobrament dels proveïdors i el govern transparent i amb coherència, avalen la bona gestió i el bon treball realitzat fins ara.
-Remés per Compromís-Bloc
-
-

4 comentaris:

Veïna ha dit...

Sembla que la senyora Vercher pateix de mania persecutòria. Sofreix la persecució del seu Partit Polític per fer-la fora sense cap motiu; i ara la persecució del Govern Municipal que sense cap raó, tampoc, la destitueix. Pot ser que s’ho faça mirar.

Perquè no té cap sentit que s’enteste a seguir en un Partit que no la vol i amb el que no comparteix ideals polítics. Car si no recorde mal, Esquerra Unida i el partits d’ esquerra en general han estat a favor que la persona que “traballe” cobre un sou digne. Pot ser que per eixe costat s’entega que ella renuncie al seu. També és lema dels partits d’esquerra i del seu ex-partit en particular el reclamar JUSTICIA SOCIAL I NO CARITAT, que sempre s’ha considerat propi de la dreta.

No s’entén tampoc que no fora ella de dimitís si tan poca afinitat té amb el Govern Municipal.

És propi de les persones que sofreixen del mal assenyalat pensar que tots estan equivocats i ells sols tenen la raó.

O pot ser pateix d’un altre mal que res tinga a vore amb el esmentat, i el reclamar que els polítics no cobren no siga una simple coincidència amb la senyora Cospedal., el demanar diners per a Cáritas no siga una simple coincidència amb la dreta, i el voler mantenir-se com a portaveu d’un Partit que l’ha expulsada siga una arma de pressió que com a mínim és pot considerar “alegal”. En aquest cas el mal patit es podria definir com a falta de principis ètics i morals. No perquè no siga ètic defendre els principis que propugna la dreta, sinó perquè ho és apropiant-se de la representació d’un Partit d’ esquerres.

Anònim ha dit...

Ho esteu fent molt bé... anims

Anònim ha dit...

Jo em pixe de la risa, en tot el que han criticat a Karina Vercher, alias "la que no volen en cap puesto", els del PP i ara la defenen a capa i espasa, estaran preparant un nou bipartit PP i Karina??? L'alcaldia és l'únic objectiu del PP.

Anònim ha dit...

SI.