L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 31 de maig del 2013

Efectes col·laterals



Sembla ser que hi ha malestar en sectors del PP i en alguns regidors, segons ens han contat. Sembla ser que tota la informació que calia donar als seus regidors sobre la moció de censura no la va donar el seu portaveu i candidat, Manolo Vidal.  Tot el que s’anava dient en la premsa aquests dies sobre el paper que podia jugar la mesa d’edat no hauria estat considerat ni tingut en compte fins ahir, quan l’aigua ja anava per damunt la taula, com vulgarment es diu. I potser per això podíem llegir un “avís per a navegants” en forma d’amenaça de prevaricació,  un torpede de la por,  llançat pel seus mitjans afins a última hora al vaixell del govern.

Ho tenien segur, ho tenien en la mà pensaven,  fiant-se en l’acceptació de la moció per part del secretari. L’alcaldia de Tavernes anava a tornar de seguida a les seues mans, deien. I no ha estat així. No sabem el que pot passar o deixar de passar en mesos pròxims, quan sembla ser que el tauler d’escacs en què s’ha convertit la moció de censura a Tavernes passarà als jutjats. Però siga quin siga el resultat final, hi ha una cosa que no canviarà: sembla ser que els regidors signants de la moció de censura no tenien tota la informació i, per això segons ens conten, una regidora aquest matí, abans de la sessió encara li deia a un company: ”Com va a parar ella (ella és Carmen Canet) la votació de la moció?”.

I si no tenien tota la informació,  poden estar molestos perquè prèviament a la firma ningú no els hagen informat de la sentència del Tribunal Superior d’Astúries sobre Siero, o la sentència sobre Benidoleig (la Marina Alta). ¿N’estaven informats els regidors firmants de la moció? No ho sabem. Ells si que ho saben.

S’ha parlat i es parla de la divisió creada per la moció de censura en el PP: uns a favor, altres totalment en contra per la manera i amb qui s’ha firmat. Poden ser només rumors, però  ha estranyat que el secretari local del PP, N’Eugenio Pérez, no haja aparegut per fer costat al grup municipal. Potser siga per una causa justificada. Si és així i cal rectificar, rectificarem.

Si que hem vist el president comarcal, Salvador Enguix, o l’alcalde de Gandia, Arturo Torro. Per cert, i dit de pas, com els anava canviant la cara quan s’anava llegint l’informe! Segurament tampoc tenien tota la informació i no sabien moltes de les coses que s’anaven dient: el auto del civil, que les mesures cautelars afecten només a la part del ple municipal o que la regidora igual ni pot recórrer a la via administrativa perquè no va votar en contra del pas als “no adscrits”.

I com a decorat de fons, i segons ens diuen via diputats de les Corts Valencianes, ni Rus ni el secretari general Serafín Castellanos tenien tota la informació. Ambdós sembla ser que pensaven que la regidora era militant d’EUPV i Castellanos, després de conéixer la situació, fins i tot va tindre una reacció del tipus “que s’apanyen”.

I ara potser alguns direu que fem política ficció però.... Arran d'això, s'ha recordat que Manolo Vidal és un home de Rus , que el va nomenar assessor presumptament per controlar la Valldigna i la zona del jutjat de Sueca i Rus està enfrontat a Serafín Castellanos. I si cau Manolo Vidal...

¿Estaríem davant d'un cas de caïnisme tan habitual dins dels partits polítics o dels “tours de force” que se solen establir entre les faccions? . I més en un partit que, com el PP, segons les enquestes i les del CIS incloses,  ens diuen que cada dia perd intenció de vot.-

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Aço es mel de romer

Anònim ha dit...

Per una vegada d'acord amb Castellanos :que s'apanyen!

Anònim ha dit...

Ja deia jo que als jutjats de sueca passava algo....

Anònim ha dit...

Karina Vercher ha traït el seu Partit, furtant uns vots que no li pertanyien per a vendre’ls a un Partit de ideologia completament oposada. Però en aquest assumpte hi una altra persona traïdora: El secretari de l’Ajuntament. Ha traït el que és el significat de la funció del funcionariat, i més d’un funcionari de la seva categoria. Que és l’assessorament legal e IMPARCIAL dels polítics que no tenen el perquè ser entesos en qüestions legals. En aquest cas com molt bé reflectia l’informe jurídic llegit en el plenari, l’actuació del secreti ha sigut totalment partidista

Anònim ha dit...

No sé de que t'estranyes. El Secretari General sempre ha demostrat gran devoció pels pardals, i animadversió pel color roig. Simplement, aprofita el moment i pega l'estocada; però li ha ixit mal. Resulta que no és tan llest com es pensava. Però no va a tirar enrere: esperarà altra oportunitat fins aconseguir el retorn dels pardals.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens has llevat un pes de damunt!
Ens haviem pensat que això de pardals anava per nosaltres, sort que ho aclarixes de seguida en la següent frase.
I com que nosaltres som un poc rogets i el blau nomes ens agrada en el cel...
Bé tot clar!

Per un funcionariat responsable ha dit...

No es pot fer alguna cosa per parar a personatjes com el secretari??. Queden dos anys i este tipo pot fer molt de mal al poble.
Per cert, els que no volen sous per als polítics que treballen. Serà que volen que el poble estiga en mans de tipos com estos.
No hi ha cap funcionari un poc roget a l'Ajuntament que tire una ma a l'equip de govern??

Anònim ha dit...

Altre efecte col·lateral és que hi ha gent que està convensuda de que la trànsfuga és l'orige de tot. Y els altres vuit??. La moció va firma per vuit persones més. Reflexione-ho.

No sóc del pp ha dit...

Pareix ser que no tot el pp està d'acord amb la moció. Però algú ha vist als peperos fer mostra de no conformitat amb la moció??. Tiren la pedra i amagen el braç??. Naden i guarden la roba??. Jugen a dos baralles??. Tal vegada és tan ximple com pensar que són del pp.

Anònim ha dit...

Està clar que qui és del p punt p punt ho és amb totes les conseqüències. Ahí no val tindre altres idees que les marcades per qui mana en eixe moment. De democracia interna res de res. Funcionen a colp de dictadura i, si no t'agrada, te'n vas. Per altra banda, no hi ha més que sentir-los parlar: están tallats pel mateix patrò. En eixe partit tots pensen igual; el tema de donar la cara, és altra cosa.Es més fácil tirar-li la culpa al manolin, però ahí tots pensen igual, el recolzen i, per tant, igual o més culpables que ell.

Anònim ha dit...

tindrem que fer-li un monument a la Karina.Gràcies a ella el PP les tindrà dures de rosegar a les pròximes

Anònim ha dit...

A la seu d'Esquerra Unida , des de fa mesos ningú posa saKarina en el cafè.