L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 18 de maig del 2013

Editorial del Diari Levante-EMV sobre la moció de censura del PP i la transfuga Karina Vercher a Tavernes

Pel seu interés reproduim escanejat l'editorial del dia d'avui del diari Levante-EMV que tracta sobre la moció de censura de Tavernes. A qui corresponda perquè més clar.... aigua!


4 comentaris:

Anònim ha dit...

En la noticia de las provincias de dissabte, hi ha una opinió a l'article que posa a caldo a Carlos Gimeno, i explica les coses millor encara que este article, o almenys el complementa. Deurieu reproduïr eixa opinió anónima en este blog, junt a la noticia del Levante. No té desperdici i ho deixa tot molt clar.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Suposem el referiràs a aquest article:

http://www.lasprovincias.es/v/20130518/safor/edil-karina-vercher-alcaldia-20130518.html

Anònim ha dit...

Mireu si és forta la cosa que un diari com Levante ens dedica tot un editorial de dissabte al cas de transfuguisme del nostre ajuntament. Un diari que no s'ha distingit mai precisament per donar cobertura a les notícies positives que s'han produït a Tavernes en aquests dos anys de govern municipal progressista. I cita com a referent el cas de Benidoleig. Estaria bo que ara tornara al poder la dreta hipòcrita i que desfera en uns quants mesos el treball, rigorós i amb trellat, de sanejament de les arques municipals. I, després, que fóra la justícia qui restablira al seu lloc l'alcalde i l'equip de govern que el poble, majoritàriament, va triar a les urnes perquè s'engoliren una altra vegada els "marrons" que uns incompetents balafiadors vulguen deixar-los en herència!
Fer i desfer, la faena del matalafer! I el nostre poble enfonsat per maniobres obscures en connivència amb Manolo i amb Torró, l'alcalde que està enfonsant també la ciutat de Gandia.
Sí que l'has feta bona, Ksrineta! Per no saber treballar en equip t'has venut al dimoni!

Anònim ha dit...

Escrit també a un bloc en mals aires, com allí no ho publicaran, ho envie ací també:

No utilitzeu eufemismes, ni desvieu el tema. Karina vercher quan va votar a favor de Jordi Juan era d'EU. A dia d'avuí és una TRÀNSFUGA per què ha sigut expulsada d'EU. El PP ha demostrat la seua ànsia de poder, pactant amb una trànsfuga que ha ROBAT 800 vots d'EU. Pregunteu als votants d'EU si volen a Manolo d'alcalde a vore qué diuen. Eus ací com Karina és una trànsfuga. I Manolo pacta amb Judes. Acabeu de crear un BIPARTIT, ja li buscarem nom, per ara sereu el BIPARTIT DE LA VERGONYA I LA INDIGNACIÓ.