L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 24 de maig del 2013

Avui divendres 24 de maig concentració de rebuig al transfuguisme i a la moció de censura a les 8. Plaça Major

El passat divendres 17 de maig el PP de Tavernes de la Valldigna juntament amb la regidora trànsfuga d’EUPV Karina Vercher, presentaren una moció de censura a l’Ajuntament de Tavernes. Des què la notícia va transcendir, els veïns de Tavernes es varen mobilitzar per donar suport a l’equip de govern i s’organitzà una concentració espontània  la mateixa vesprada a la Plaça Major.


Des d’aquest moment, el PSPV, Compromís-BLOC i EUPV, les tres formacions implicades en el pacte de progrés  que derivà en l’actual govern municipal, hem estat treballant conjuntament per donar a conèixer les vertaderes condicions en què s’ha produït aquesta esperpèntica situació.


Així, després del recolzament mostrat durant tots aquests dies a les tres formacions per part de la ciutadania, els tres partit hem decidit ser nosaltres qui convoquem a tots els veïns i veïnes per a aquest divendres 24 de maig a les 20:00 a la Plaça Major, per donar el nostre suport al govern municipal i expressar el nostre rebuig a la moció de censura així com al transfuguisme. 
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

LA DEMOCRACIA TIENE SUS REGLAS, COMO AUALQUIER ACTO JURIDICO LEGISLADO.
QUE Ahora JORDI JUAN DEJA LA ALCALDIA, NO PASA NADA. TAMBIEN LA AQQUIRIO CON LAS MISMAS REGLAS JURIDICAS, QUE NO LES GUSTA PUES YA SABEN EL JUEGO TIENE SUS REGLAS.
LOS ACTUALES MANDATARISOS, Jordi Juan con su conglomerado atípico de ayudas de otos partidos No HA HECHO NADA mal PERO TAMPOCO NADa bien.
Así está diseñado el sistema electoral en ESPAÑA, al que no le guste ya sabe que en CUBA se vive MUY BIEN........

Hedor ha dit...

Lo malo es cuando el sistema está tan politizado a nivel partidista, i tan capitalizado a nivel bancario, i tan anómalo a nivel de justicia. Entonces, hablamos de sistemas putrefactos, que huelen mal, i como los pañales de los bebes hay que cambiar las leyes que no la democracia participativa, que no la trans parencia, que si la corrupción cuando el hedor llena nuestro pueblo de Tavernes por le filibsuterismo de los que no creen en la democracia, i oslo la tienen ocmo un mal menor. La compra de personas esta prohibida ocmo la esclabvitud. Otro además.

Pongase mascarilla y vacunas para seguir la vida moral a Tavernes.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Totalment d'acord. La democràcia té regles, però nosaltres pensem que més que la democràcia en aquest cas parlem de lleis electorals.

Totalment d'acord que la llei permet que diversos partits s'ajunten i assolesquen majoria. És legal i licit mentre estiga en la llei.

Totalment d'acord que la llei permet la moció de censura. És legal i licit presentar una moció de censura...PERO SEMPRE I QUAN ES DONEN LES CIRCUMSTANCIES QUE ASSENYALA LA LLEI.

Quan dius "con las mismas reglas jurídicas" oblides que no és el mateix cas ni paregut, perquè la llei no permet firmar mocions de censura a transfugues i Karina Vercher és una transfuga,.

Anònim ha dit...

La llei no sempre és justa, pot ser legal, però no just. Aleshores hi ha que canviar la llei. Es per això que tenim a COMPROMÍS. Hi ha que anar més enllà d'ejeccutar i administrar i hem de passar a legislar. FORÇA I ENDAVANT!!!!